chains-g32eaae003_1920

Transformations forløb

Slip ALT som begrænser dig

Vi er alle summen af vores opvækst og erfaringer igennem livet. Vores opvækst, sociale arv, samt dårlig DNA, er den vi er som voksne, og alle de blokeringer og begræsninger vi har fået med igennem tiden må vi bare lære at leve med…. eller behøver vi egentlig det !

Det er grundet mine alkoholiske mor som forsvandt på værtshus når jeg var lagt i seng, at jeg ikke stoler på at kvinder vil blive sammen med mig.
Min far var en mand med temperement som havde en elskerinde udover min mor, derfor ved jeg at jeg ikke kan stole på mænd og skubber dem væk i mine forhold.
Min far gav mig ikke kærlighed og forlod min mor og jeg da jeg var lille, derfor stopper jeg i dag som voksen gode relationer med mænd når det bliver for godt eller de kommer for tæt på hvem jeg rigtig er inde bag facaden.

Vi har mange “gode” undskyldninger og grunde til at vi er som vi er, og hvorfor vi har nogle uhendsigtsmæssige mønstre i forhold og relationer, både privat og proffesionelt.

Så er det blot op til os selv, og vores fortid skal bestemme og definere hvem vi er som voksne, eller vi vil tage styringen i vores liv og styre livet den vej som vi ønsker.

Hvorfor er det sådan ?

Vores hjerne er ikke så klog, så nogle gange skaber den en vane/et program fordi at den tror det er det bedste for os.

Angst for edderkopper eller andre ufarlige ting er gode eksempler på hjernen beskytter os fra noget “farligt”, som måske slet ikke er farligt.

Vores hjerne kræver mere energi end noget andet organ i vores krop, i forhold til den størrelse.
Derfor er vi mennesker lavet sådan at 95 % af det vi laver, gør vi ubevidst, det betyder vi er programmeret med en vane og gør det uden at tænke over det, for ikke at bruge energi på at tænke på det.

En vane er en programmering i underbevistheden, noget som man gør uden at tænke over.

Hver gang vi lære noget nyt med en masse procceser eller følelser, så skaber vi en ny vane, som gør at vi ikke bevidste skal tænke over de mange procceser næste gang og næste gang og næste gang.
Vi har gode vaner som gør det nemt at køre tage et bad, lave morgenmad, forlade vores hjem lukket og låst, køre bil, og mange mange flere, som gør at vores hjerne ikke skal bruge energi på de ting, men at vi blot gør dem uden at tænke over det.

Så har vi de dårlige vaner som rygevanen, jeg drikker for meget vane, jeg spiser for meget vane, jeg forlader min partner før de forlader mig vanen, jeg dumper altid til eksamen vanen, jeg kan ikke gøre mit job ordenligt vane osv.

Hvad er et transformations forløb ?

Et transforamtions forløb er et forløb hvor vi arbejder på og fjerner ALLE dine begrænsniger, forestil dig en liste med alle de ting som har begrænset dig, holdt dig fastlåst blev fjernet.
Hvilken mål vil du så kunne opnå, hvilken muligheder vil så ligge foran dig, hvilken nye mål er så mulige.

Nogle af de ting som er listet her, er ting jeg ofte ser hos folk som er begrænset i deres liv, og som vi kan fjerne.
Listen er er dog ikke endelig og blot eksempler på hvad vi kan gøre noget ved.

Lavt selvværd, nå sine mål, forbedre relationer og forhold, præstationsangst, personlig udvikling

Selvbebrejdelser, Angst og Angstanfald, Depression, Motivation, Vrede, Selvhypnose, Afhængighed
Stress, PSTD, Svigt, Udbrændthed, Find dine indre ressourcer, Dårlig selvtillid, Selvhad

Med et forløb vil vi igennem 8 uger fjerne de mentale udfordringer som begrænser dig, dit arbejde, og din udvikling, samt booste de ønsker til mål som du har for din fremtid,- så du KAN komme i mål.

Et forløb hvor du ikke bare som leder bliver bedre, men hvor DU bliver du en bedre version af DIG, den version som du ønsker at være både i dit arbejde og privat.

8 ugers forløb med sessioner fysisk, online eller via telefonen når det passer dig.

Forløbet tilbydes på til private og virksomheder, virksomheder tilægges moms.

8 ugers forløb 14.900 kr. med garanti for at blive en bedre version af dig.

Send en mail om hvornår du kan kontaktes, og vi vil tage en snak ganske gratis, om hvilken muligheder som kan tilbydes dig, og hvilken mål som er ralistisk at nå på 8 uger. 

KONTAKT

DU kan sende en besked, som vil blive besvaret inden for et døgn. Du kan også selv book en tid online via dette link

Praktiske ting at vide hvis man overvejer hypnose

Er hypnose noget for mig ?

Inden du beslutter om hypnose er noget for dig, skal du gøre op med dig selv om du er klar til at ændre det som skal ændres for DIN skyld.

Det er nemlig sådan at modsat hvad mange tror, så kan man ikke få folk til at gøre noget som de ikke har lyst til i hypnose.
Så vil du stoppe med at ryge for din partner skyld, arbejde med din ludomani pga familien, skal du tabe dig pga andres ønsker så virker hypnosen ikke, og er spild af dine penge og min tid.

For at hypnosen virker skal DU have lyst til at lave ændringen for DIN skyld

Hvad kan man arbejde med ?
Alle de negative ting som du har overbevidst dig selvom og tænker, eks jeg er ikke god nok, jeg kan ikke holde op med at ryge, jeg kan ikke bestå køreprøven og mange flere.
Det kan også være følelser som man mærker eks smerte, sorg, vrede, opgivenhed, stress, jalousi m.fl.

Kan ikke nævne alle de mulige negative tanker eller følelser som man kan have, men det giver en mening om hvad man kan bruge hypnose til.

Hvad er hypnose ?

Hypnose er en afslappet tilstand, som når man dagdrømmer eller falder i staver.
Når vi er i den tilstand kan vi bruge vores forestillingsevne til at ændre de negative overbevisninger som begrænser os.

Hvorfor virker hypnose ?

Hypnose vikker fordi at den afslappet tilstand hypnose typisk er, er vi åbent og modtagelige for positive foreslag som hypnotisøren kommer med.
De ting som vi forestiller os når vi er i trance ( hypnose ) tror vores hjerne bla på.
Så forestiller man sig det modsatte at det negative, ville hjenen opfatte det som det er sket rigtig og ikke blot i hypnose, og derfor gemme det som et nyt mønstre / overbevisning.

Kan alle hypnotiseres ?

Ja hypnose også kaldt trance er noget vi kommer i flere gange dagligt mere eller mindre.
Som når vi falder i staver, dyrker meditation, eller forsvinder helt ind i bøger og film.

Så er man i en mild form for trance.

80 % kan gå i hypnose uden problemer, 10 % er rigtig gode, og 10 % skal lige lære det.

Det er lige som alt andet, jo flere gange man har prøvet det, jo nemmere er det.
Så hvor god du er ved jeg ikke før vi går igang med hypnosen.

Har man ADHA, er på stærk antidressiv eller medicineret med andet som kan være i vejen for at koncentrere sig, kan hypnosen have en mindre eller ingen effekt, og det er derfor vigtigt at nævne.

Hvor mange sessioner skal man have ?

Som beskrevet overfor. så er vi alle forskellige til at gå i hypnose og reagere forskelligt på udefra kommende ting.

Måske du bliver mindre skræmt af noget som vil skræmme andre, eller er ligeglad med noget som påvirker andre.

Så man kan ikke forudsige hvor mange sessioner det det kræves at få forløst sin problemstilling.

Normalt er 1-3 sessioner nok, og man vil typisk allerede efter den første session mærke en forbedring, nogle gang er den forbedring nok til at man kan komme videre, og andre gange skal der måske en session mere til.

Nogle problemstillinger kræver også mere end adre, eks fobier og eksamen angst er en enkelt gang typsik nok, hvor PDST og stress vil kræve nogle flere gange.

Jeg anbefaler altid at man købe og booker 3 sessioner.

Er 1-2 sessioner nok, kan man bruge det på en anden problemstilling.

Book tiderne med en lille uge imellem med det samme, så du kan få de tider som passer dig bedst.

Hvad antal sessioner anbefaler du dine klienter ?

Jeg har haft mere end 4000 klienter til hypnose, og har en bred viden og erfaring i hvilken emner der kræver mere eller mindre sessioner.
Men jeg bliver nød til at have en samtale med dig først, for at finde ud af hvor meget det fylder og hvordan jeg fornemmer vi vil respondere på en hypnose session

Det er vigtigere for mig at hjælpe dig helt igennem end at sælge dig noget som du ikke kan/skal bruge.

Hvad hvis det nu ikke virker for mig ?

Hvergang jeg høre om nogle hvor det ikke har virket, og spørger indtil hvor mange sessioner de har haft, er svaret typisk kun 1 gang.

Nogle gange sker noget andet end forventet hvis man ikke har fået fat på roden af problemer, derfor pre-samtalen er vigtig, og man har gjort sig klar inden hvad som det er man vil ændre inden man møder op.

Det kan også være der har været en dårlige kemi mellem klient og behandler, man ikke har følt sig tryg eller klar, måsker man har været lidt stresset på dagen hvor man fik sin session, og derfor havde svært ved at slippe tankerne og være nede i hypnosen.

Eller man måske havde fundet en som ikke havde den erfaring der skulle til, pris og kvalitet ( læs: Erfaring ) hænger oftest sammen.

Det er vigtig at man forstår at hypnose ikke er en magisk formel som bliver læst op, og har samme effekt på alle.

Men at hypnoterapi er psykoterapi i hypnose, og kræver derfor en god terapeut.

Hvorfor vælge dig og ikke en som er billigere ?

Nogle steder kan man få hypnose til priser helt ned til 500-700 kr.

Man skal være obs på at mange som sætter prisen billigt, ikke laver det som deres hoved beskæftigelse, og derfor måske heller ikke har den samme erfaring med i rygsækken, hvilket kan betyde at det kan kræve flere behandlinger eller være uden virkning i sidste ende.

Hvis man tilbyder hypnose på hobby-plan er man nok heller ikke motiveret for at efteruddanne sig løbende da det koster mange penge at tage på kurser og efteruddanne sig løbende.

Mine priser er sat efter at jeg er forsikret, jeg er med i en brancheforening, jeg er forpligtet til at holder mig opdateret på kurser og uddannelse, og jeg har 12 år erfaring med mere end 4000 klienter.

Spørg dig selv, hvem vil du gå til med dit eller en af dine kæres problemstilling, til den som er billigst eller til den mest erfarne !

Kan jeg have nogle med til sessionen ?

Ved børn og unge som er utrygge er det fint med en forældre, men sessioner med ledsagere er generalt ikke en god ide.

Grunden til at det er en skidt ide er at der kan komme nogle personlige ting som man ikke ønsker at dele, eller man holder det tilbage af samme grund. Det kan også være at det er enten mor og far som er grunden til at der er en udfordring.

Man skal huske at det er terapi, og det er oftest private ting som kommer frem under en session.

Så hvad kan jeg gøre for at få det bedste resultat ?

1) Gør dig klar over hvad det er du gerne vil have hjælp til at lave om og hvorfor.

Eks jeg blokere når jeg er til eksamner, og vil gerne kunne gå til eksamen og fremlægge alle de ting jeg kan uden at klappen går ned.

2) Kom udhvillet og klar

Er du lige blevet fyret på dagen, har fået en ekstra regning der vælter økonomien eller lign. kan det være svært at slippe tankerne og koncentere sig om sessionen – afmeld i god tid og få en ny tid

3) Skriv alle de negative ting ned til dig selv omkring din problemstilling, så kan du ugen efter tage din note frem og se forskellen.

Nogle gange kan vi ikke selv opdage forandringen, man kan ikke mærke noget som ikke er der mere.

4) Lav selvhypnose minimum de næste 7 dage efter sessionen, det vil ankre dit nye jeg endnu mere.

SPISEFORSTYRRELSER

Med hypnosen kan man identificere de følelser som tricker spiseforstyrrelsen, og ændre dem til en positiv adfærd istedet for den selvskadende og negative adfærd.

En spiseforstyrrelse er en psykisk lidelse, som er præget af, at man har et usundt og tvangspræget forhold til mad.

Man har en forstyrret opfattelse af kroppen og mad, hvilket kan komme til udtryk på forskellige måder fx fremprovokerede opkastninger (bulimi), overdreven motion eller at undlade at spise (anorexi).

HVAD ER SYMPTOMERNE PÅ BULIMI?

Personer med bulimi har et forstyrret og kontrolpræget forhold til mad og en forstyrret opfattelse af deres egen krop, der ikke stemmer overens med andres og har et stort fokus på eget udseende og egen vægt. Symptomer er spiseanfald og spisetrang. Efter indtagelse af de store mængder mad vil personer med bulimi kaste op eller på anden måde komme af med maden. Denne handling skyldes frygt for at tage på i væg

Hvad er symptomerne på anoreksi?

Symptomer på anoreksi er, at man har et BMI på under 17,5 og dermed betegnes som undervægtig. Blandt børn, som ikke er færdige med at vokse, kan BMI være misvisende. Vægttab eller manglende vægtøgning vil alene være et symptom på anoreksi blandt børn.

Vægttabet, som ses blandt personer med anoreksi, opstår fx fordi man undgår fedende mad og/eller dyrker ekstrem meget motion. Personen med anoreksi vil typisk anse sig selv for at veje for meget og frygte at tage på i vægt.

Hormonforstyrrelser (endokrine forstyrrelser) er også symptomer på anoreksi. Kvinder kan opleve, at deres menstruation udebliver og mænd har en svækket potens og sexlyst (libido ).

Overspisning-hypnose

SPISEFORSTYRRELSER ER SELVSKADENDE ADFÆRD

Spiseforstyrrelser er indirekte selvskadende adfærd, fordi kroppen på længere sigt tager skade af for lidt eller for meget mad, opkastninger eller overdreven motion.

Tal om spiseforstyrrelser

75.000 danskere – børn, unge og voksne, lider af en spiseforstyrrelse.

Af disse lider 5.000 af anoreksi, 30.000 af bulimi og 40.000 af tvangsoverspisning (BED).

Spiseforstyrrelser rammer oftest piger og kvinder mellem 14 og 24 år, men drenge og mænd kan også udvikle en spiseforstyrrelse. Undersøgelser viser, at kønsfordelingen for spiseforstyrrelser er:

Anoreksi:10% mænd og 90% kvinder.

Bulimi:10% mænd og 90% kvinder.

BED:30% mænd og 70% kvinder.

Tallene fra andre spiseforstyrrelser, herunder megareksi og ortoreksi, kendes ikke.

HVAD ER SYMPTOMERNE PÅ TVANGSOVERSPISNING?

Symptomer på tvangsoverspisning er episoder, hvor man indtager store mængder mad inden for et tidsafgrænset periode. Indtagelsen af maden foregår uden man er fysisk sulten og indtil man er ubehagelig overmæt. Ofte vil episoderne af overspisning foregå alene, da man føler skam over de store mængder af mad. Efter overspisningen føler man ofte skyld og tristhed.

I modsætning tilbulimi kompenserer personenikke systematisk med f.eks.opkastninger, afføringsmidlereller motion. Overspisningerne skal have stået på i mere end seksmåneder og skal være forbundet med minimum tre af de følgendekarakteristika:

 1. at spise hurtigere end normalt,
 2. at spise, indtil man er ubehageligt overmæt,
 3. at spise større mængder mad uden at være sulten i fysiskforstand
 4. at spise alene pga. skam over mængderne og
 5. at føle væmmelse, tristhed og skyld efter overspisningerne

Overspisningerne forekommer i gennemsnit én gang om ugen i mindst tre måneder. Sværhedsgraden af sygdommen stiger i takt med antallet af overspisninger per uge (Attia et al 2013).

Hvilke symptomer er der på ortoreksi?

Ortoreksi er særlig svær at definere, da symptomerne kan forveksles med bare at følge en sund livsstil, det er derfor også svært at tegne præcis, hvor linjen for en evt. spiseforstyrrelse skulle gå.

Blandt forskere på området er der er enighed om, at når tanker om det sunde liv tager over i sådan en grad, at en person bruger størstedelen af sin dag på at tænke og planlægge måltider, hvor selvopfundne regler spiller en afgørende rolle, er der tale om ortoreksi.

Regler om renhed fokuserer på fx hvordan man undgår giftstoffer i maden og hvordan maden behandles og tilberedes så sundt og rent som muligt. Som følge af dette kan ønsket om at være i kontrol blive så vigtigt, at man isolerer sig og udelukkende kan spise mad, man selv har fuld kontrol over.

Hypnose for børn

Børn kan have meget at se til i dag, og har næsten lige så travlt et liv som voksne desværre.
Børn stilles over for mange krav idag, disse krav kan føre til lavt selvværd, manglende social trivsel, generthed, og decideret angst.


Da børn er meget mere modtagelige for omverden, da de ikke har de samme filter og erfaring som os voksne, kan deres hverdag også blive fyldt med negative oplevelse som mobning, for meget skolearbejde, lavt selvværd, fobier eller andet.

Dette kan for mange børn løses med hypnose for børn.
Børn er særligt modtagelige for behandling, da deres bevidsthed er meget mere åben end hos voksne, det er derfor let at lave forandringer hos børn som mildt og hurtigt kan give dem en tryg hverdag igen.

Børn er gode til at følge det der bliver sagt, samt forestille sig ting med indlevelse, hvor voksne har den kritiske sans der hele tiden stiller spørgsmålstegn ved tingene.

Derfor er det et meget effektivt og hurtigt resultat man kan få gennem behandlingen af børn. Børn kræver som regel færre behandlinger end voksne.

Desuden kan de døje med fobier af forskellig art, men også fysiske symptomer kan opstå.

Hypnosen og hypnoterapien er et redskab der kan virke for mange børn, og jeg har behandlet mange børn og teenagere med meget stor succes.

Forældrene er velkomne til at være med i starten, og barnet skal være min. 7 år. men når børne føler sig trygge vil jeg bede dem om at vente udenfor.

Grunden til dette er at nogle gange kan problemet skyldes en forældre, og børnene vil at loyalitet derfor ikke sige alt det som evt. skal bruges i en behandling.

Jeg har mange års erfaring med behandling af børn og har hjulpet med alt fra at være bange for at gå ind i sin klasse eller skole, angst for hvepse, nålefobi, neglebidning, tandlæge , tisse i sengen, søvnbesvær, bekymringer og uro m.fl.

Hvad skal man overveje i forbindelse med hypnose og børn ?

Nogle gange har forældrene en ide om at deres poder har et problem, hvor barnet ikke selv oplever det som et problem, man kan ikke få folk til at gøre noget som de ikke har lyst til, det gælder både voksne og børn, så man kan ikke fjerne en problemstlling hos et barn, hvis barnet ikke ser det som et problem.

Derfor være skker på at barnet har en problemstilling, og ikke at det kun er mor eller fars bekymring.

Nogle børn ( og voksne ) kan have svært ved at forstå hvad hypnose er, og skulle snakke med en fremmed om det.
Derfor anbefaler jeg at man snakker med barnet omkring det, og evt. kommer forbi og møder mig inden man beslutter at prøve hypnose.

HYPNOSE OG ANGST

Hypnose mod angst – angst behandling

Angst har mange ansigter, og kommer desværre mere ofte hos både børn, unge og voksne.
Faktisk mener man er at 350-400.000 personer i Danmark lider af angst, og at de sidste 10 år er angst hos børn og unge tredoblet

En veluddannet hypnotisør og hypnoterapeut kan guide dig i hypnose tilstanden, for at frigøre dig fra angsten, og hjælpe med at indlære andre strategier til håndtering af angsten.

I forhold til mange andre behandlingsformer er hypnose typisk en meget effektiv behandlingsform til alle angsttilstande.

Her er nogle af de mest gængse former for angst som jeg støder på i min hverdag i klinikken, og som jeg kan hjælpe dig med.

Præstations angst som nok er den form for angst flest kommer med, angst før man skal præstere til en køreprøve, eksamen, jobsamtale eller hvis man skal holde en tale foran andre o.lign.
Nogle mærker det på dagen, og andre dagene op til præstationen.
Den følges ofte af fysiske symptomer som nervøsitet, søvnbesvær, hjertebanken, svedproblemer og svimmelhed.

Social angsthandler om at føle det ubehageligt eller ubekvemt at være sammen med andre socialt.
Følelsen af at være forkert, at være utilstrækkelig, at andre vurderer en negativt, skaber indre negative forestillinger.

Panik angster angst,hvor kroppen går i alarm beredskab, selvom der reel ikke er nogle fare.
Det kan komme uventet og kan komme med vejrtrækningsbesvær, hjertebanken og svimmelhed. Angstanfaldene kan handle om angsten for at dø, miste kontrollen eller andet.

Angst - køge hypnose

Mindst 350.000 mennesker lider af angst i forskellig grad.

Angstlidelser starter ofte i barndommen.

80 % af de mennesker, der rammes af en eller flere angstlidelser er under 20 år, når sygdommen bryder ud.

Samtidig ved man, at jo hurtigere en angstlidelse behandles, desto lettere er det at komme af med den igen.

37 procent af unge angstramte mellem 16 og 24 år synes ikke, at det er nødvendigt at fortælle om deres psykiske lidelse til andre. Godt en fjerdedel af dem synes, det er for privat en ting at dele med andre, og lige så stor en andel begrunder deres manglende videndeling med, at de ikke vil have, at andre skal bekymre sig om deres sygdom.

– Selv om angst berører så mange, så er der for mange en skam forbundet med at fremstå sårbar, har formand for Psykiatrifonden, Anne Lindhardt, sagt

Generel angst er en vedvarende tilstand af bekymring, og er ikke nødvendigvis knyttet til bestemte ting og årsager.
De kan forekomme sammen med depression, der kan udmynte sig i en frygt for fremtiden. En frygt for hvad den kan bringe af ulykker eller bekymringer over hverdagen.

Tvangstanker (OCD), kan være tanker, der generer angst, stress og selvbebrejdelse.
Ofte er der tvangshandlinger som gentagelse af visse handlinger, hyppig håndvask, indre sætninger og en forestilling om at disse tvangshandlinger, ved gentagelse kan neutralisere tvangstankerne.

PTSDogså kaldet posttraumatisk stress syndromopstår, efter at personer har været udsat for voldsomme begivenheder som overfald, tortur, færdselsuheld og lign.

Er du veteran som jeg selv, er behandlingen 100 % GRATIS

SeparationsangstAngstfor at være væk fra hjemmet eller forældrene er en naturlig del af børns liv. For nogle børn bliver frygten for adskillelse så overvældende, at de har svært ved at rumme det.
Det kan også ramme voksne.

Hypnoseer et godt redskab til at blive fri af angsten, og gøre livet tålelig igen, med hypnoterapi kan man finde årsager til angsten og fjerne de årsager som skaber den.

Jeg tilbyderhypnosemod angst på min klinik iKøge centrum,og er det umuligt for dig pga angst at komme til mig, vil jeg gerne komme til dig uden ekstra beregning

Ønsker du at høre mere er du velkommen til at kontakte mig, det er dig som skal tage det første skridt, og jeg vil gøre mit bedste til at du blive bedre.

Er du lidt usikker på hvad hypnose er og hvem jeg er, kan du booke en gratis samtale i klinikken, hvor du kan møde mig og få svar på dine spørgmål

Folk spørger ofte indtil hvor mange sessioner man skal have for at blive fri for angst.

Vi er alle forskellige og oplever verden forskelligt, derfor nogle har angst og andre har det ikke selvom de måske har været udsat for de samme ting.  

1-3 sessioner kan være nok, afhængig af om det er en fobis om er i den lette ende at behandle, modsat PTSD som ligger i den tunge ende som kræver mere end en fobi.

Rygestop med hypnose er effektivt

Hvorfor er det svært at holde op med at ryge ?

Det er det fordi at du har overbevidst dig om at det giver dig noget som du ikke tror at du får andre steder, det kan være et break i livet, det gir ro når du stresser, det er en belønning når du har gjort det godt osv.

Når det program / overbevisning køre som hedder “jeg ER ryger” så kan det bevidste sind som godt ved det er usundt, det er dyrt, man lugter skidt, det skidt for heldbredet osv, godt opgive.

Når der er en konflikt med et program/overbevisning og vores bevidste sind, så taber du hver gang.

Med hypnose kan vi omprogrammere din overbevisning med at du er IKKE ryger, og du vil derfor kunne forlade klinikken som ikke ryger med hypnose.

Det er dog vigtigt at du har besluttet at stoppe inden du kommer, om det er 1 time før, dagen før eller ugen før er ikke vigtigt.
Men når du har taget beslutningen kan jeg hjælpe med at gøre den permanent.

Betyder det så at man ikke kan købe smøger og ryge dem ?
Nej selvfølgelig kan du ryge dem hvis du gerne vil, men din lyst og trang vil ikke være der mere.

Måske kender du allerede de fleste fordele ved at blive ikke ryger, men har du tænkt over de små ting i hverdagen, som man også vil opleve ved at blive ikke ryger, som man måske ikke er klar over, inden du går i gang med at blive ikke ryger ?
Disse små ting er som regel mindst lige så motiverende for at fortsætte som ikke ryger, som det er at vide, at man formindsker risikoen for livsstilssygdomme forårsaget af rygning for eneste dag der går som ikke ryger.

LUGTEN FRA RYGNING FORSVINDER

Efterhånden som du ikke længere ryger, vil lugten af tobaksrøg forsvinde. Det er både fra dit tøj, din ånde og din hud. Efter et stykke tid, vil du på grund af din forbedrede lugtesans selv kunne mærke dette mere tydeligt. At du ikke længere lugter af cigaretter kan du måske opdage, fordi du meget oftere får at vide af din kæreste eller andre, at du dufter godt. Det kan også være, at du selv kommer i nærheden af rygere, og opdager, hvor grimt tobaksrøg egentlig lugter. Måske bliver du ikke så let tung i hovedet? Lugten af gammel tobaksrøg kan sagtens være årsag til at få ondt i hovedet eller blive svimmel.

FRISKERE UDSEENDE

Du oplever at få mere farve i kinderne, det harnoget at gøre med, at når du stopper rygning, vil den normaliserede blodcirkulation få din hud til at få en friskere kulør og mere glød. Din hud kommer ikke til at se grå og trist ud længere, og derfor vil du generelt se mere frisk ud, end du plejer.

MERE ENERGI EFTER ET RYGESTOP

Ikke nok med at du kommer til at se friskere ud, du kommer også til at føle, at du har mere energi, end da du røg. Efter et stykke tid vil du nemlig opleve, at du sover mere roligt om natten, og at du generelt bare er mere frisk og udhvilet fordi cigeretterne ikke længer binder ilten i dit blod


FORPUSTET? IKKE EFTER DIT RYGESTOP!

De fleste rygere har nok oplevet at blive meget hurtigt forpustet, især når de for eksempel går op af trapper. Efter et rygestop vil konditionen meget hurtigt blive bedre, og man vil derfor opdage, at man oftest ikke vil blive så hurtigt forpustet. Måske kan man tage trappen flere etager end før, inden man bliver forpustet.

SMAGS- OG LUGTESANS FORBEDRET

Meget hurtigt efter den sidste cigaret kan man smage og lugte mere tydeligt og meget mere nuanceret end før. Dette kan medføre forskellige ting. For det første kan man få meget mere glæde ved at spise, derudover er der en del, som får et anderledes forhold til nogle typer madvarer end før.

Typisk begynder man at bruge mindre salt og krydderier fordi man nu kan smage maden. Det er helt normalt, at spisevaner ændrer sig en smule. Det skal dog nævnes, at dette ikke har noget at gøre med, at mange tager på efter et rygestop. Grunden til at man typisk tager på er, at man mangler at have noget i munden og derfor begynder at trøstespise, hvilket er vigtigt at få med i hypnosen.

Hypnose for Sexuelle problemer for mænd og kvinder

Udfordringer med manglende orgasme, rejsning, for tidllig afgang sidder ofte mellem ørene på os.

Hvis der ikke fysisk er noget i vejen, vil man derfor kunne arbejde med sin sexuelle problemstillinger med hypnose.

Rejsningsproblemer og for tidlig udløsning hos mænd.

For mænd som har rejsnings problemer eller for tidlig udløsning handler det ofte om præstation-angst og nervøsitet.

Mange mænd kan ikke få rejsning eller mangler lysten til sex hvis de er stresset eller deprimeret, hvis man har haft den udfordring kan det være svært komme igang igen, fordi man tænker på forhånd at det har været et problem, og så derfor bliver det til et problem.

mange mænd forbinder deres manglende evne til at have sex, med deres mangelende evne til at være en rigtig mand, hvilket ødelægger lysten til at have sex på forhånd.

Seksuelle problemer og hypnose

Man mener at op mod 68 % af seksuelt aktive kvinder i Danmark kan ikke få orgasme under sex, skal man bare acceptere de tal, eller kan man gøre noget ved det ?

Med hypnoterapi vil man kunne arbejde både med både med stress og depressionen, men også den negative overbevisning om at man ikke kan præstere seksuelt, kan man slippe af med i hypnosen med blot få sessioner.

Orgasme terapi – for kvinder som kan ikke få orgasme under samleje.

Som tantramassør og hypnoterapeut har jeg igennem de sidste 12 år ofte mødt kvinder, som ikke kan opnå orgasme under samleje med deres partner, som skaber et utilfredsstillende seksualliv i et eller velfungerende forhold.
Heldigvis har det været muligt at hjælpe de fleste kvinder og par videre efter et mindre forløb

En typisk klient kommer til tantramassage eller behandling først gang, fordi hun har smerter ved samleje, skal lære at mærke sig selv og sin seksualitet igen efter en frivillig eller ufrivillig pause, eller blot ønsker at lære sin krop bedre at kende og få en dejlig oplevelse.

I den snak jeg altid har før og efter behandlingen, dukker der ofte nogle ting op, der gør, at vi aftaler et egentligt forløb, der enten består af massage, hypnose eller en kombination af de to ting.

Med massagen kan vi gå ind og arbejde direkte her og nu på krops niveau og lære kroppen at slappe af og give efter i trygge rammer, hvor vi med hypnosen kan vi gå et skridt dybere og arbejde med grunden til, at man ikke kan opnå orgasme under samlejet.


Min erfaring er, at den manglende orgasme ofte har det at gøre med forventningspres og præstations angst, sjældnere kan det være et overgreb, som ligger bag, og ganske få gange er det noget fysiologisk.

Er det ikke fysiologiskkan man gøre noget ved det.

Det er dermed vigtigt at slå fast, at man ikke kan gøre noget i hypnose, som man ikke normalt vil gøre!

Hvordan kan hypnose og massage hjælpe med at få orgasme under samleje?

I hypnosen kan man arbejde med årsagen til at kroppen ikke giver lov til orgasme under samleje. Det kan gøres bla. via regression, som handler om at identificere de følelser, der er forbundet med situationen, finde og arbejde med begyndelsespunktet for disse følelser, og derefter ligge et anker, der kan komme til udløsning ved f.eks samleje.

Selve hypnosen forgår altid fuld påklædt, og ved hjælp at massagen kan man lære at være i det som sker uden der stilles forventninger til en, og derved letter give slip på det som holder en tilbage. behandlingerne vil vare maks 4 gange x 2 timer. 90 % opnår orgasme med en partner efterfølgende.

Har du lyst til at høre mere om et forløb er du velkommen til at kontakte mig.

HYPNOSE OG FOBIER

Fri for fobi med Hypnose

Der findes ca. 500 navngivne fobier.

FOBI er en type angstlidelser, hvor angsten er forbundet med bestemte ting eller situationer, der ikke er forbundet med reel fare.

Angsten gør, at man forsøger at undgå de fobiske situationer eller genstande, og udvikler en frygt for frygten.

HVOR MANGE HAR FOBI?

Ca. 2 % af befolkningen har agorafobi og tilsvarende 2 % har socialfobi. Antallet af personer med enkeltfobi er højere og ligger omkring 6-7%. Flere kvinder end mænd har en fobi (Wittchen et al., 2011) .

Fobier opstår typisk tidligt i livet. De fleste tilfælde af enkeltfobi kan konstateres allerede i barndommen, med 50% af tilfældene konstateret ved 7 års-alderen. Socialfobi opstår typisk i de tidlige teenageår, med 50% af tilfældene konstateret ved 13 års-alderen. Agorafobi har generelt set en senere debutalder, med 50% af tilfældene konstateret ved 20 års-alderen (Sundhedsstyrelsen, 2007).

Hvad er fobi?

De fleste af os kender til at være bange for et eller andet. For at flyve, gå til tandlægen, for slanger, hunde eller højder. Men for nogle mennesker er angsten meget voldsom. Angsten fører til, at man så vidt muligt undgår visse situationer eller ting. Når frygten er ude af proportion med den reelle fare og har konsekvenser for evnen til at fungere i hverdagen, er der tale om en fobi.

Der findes til dato mere end 250 Fobier, her er top 10 og de mest gængse.

1.Araknofobi– angsten for edderkopper.

Der hersker en del diskussion om, hvilken fobi der er den mest almindelige, men araknofobi ligger i hvert fald meget tæt på toppen, hvis ikke den har førstepladsen. Op mod 50% af alle kvinder og 10% af alle mænd lider af araknofobi i større eller mindre grad.

2.Acrofobi – højdeskræk

En af de mest almindelige fobier – muligvis endda den mest almindelige. Den findes i mange former, fra folk der bare ikke bryder sig om at stå for tæt på kanten i et udsigtstårn, til dem, der bliver svimle, bare de står op på en stol.

3.Emetofobi – angsten for opkast og for selv at kaste op

Dette er nok en af de mest oversete af de almindelige fobier. Der er en del uenighed om, hvor hyppig denne fobi egentlig er, men nogle undersøgelser tyder på, at op mod en tredjedel af alle voksne mennesker lider af det i større eller mindre grad.

4.Brontofobi – angsten for tordenvejr

Det er en af de fobier, som de fleste mennesker vokser fra. Den er uhyre udbredt blandt børn, men kan holde sig op i voksenalderen.

5.Mysofobi – angsten for snavs

Denne fobi findes i ekstremt mange forskellige udgaver. Fra en mild trang til hyppig rengøring, ofte af bestemte steder, eller en hang til at vaske hænder meget tit, til en så udpræget skræk for snavs og bakterier, at personerne bruger det meste af deres tid på at rense og vaske alle deres omgivelser denne ene gang efter den anden.

6.Klaustrofobi – angsten for små lukkede rum

Denne fobi er velkendt, men ikke nær så udbredt, som man umiddelbart skulle tro. Dens ”popularitet” skyldes i meget høj grad, at det er almindelig brugt som et handlingselement i litteratur og film.

7.Agorafobi – angsten for åbne områder

Denne fobi kan betragtes, som det omvendte af klaustrofobi. I ekstreme tilfælde kan den isolere mennesker i en sådan grad, at de ikke tør forlade deres hjem og må leve indendørs i årevis.

8.Aerofobi – angsten for at flyve

Denne fobi er et meget moderne fænomen og kan i ekstreme tilfælde medføre, at folk må ty til tog og biler, hvis de skal rejse nogle steder, uanset hvor langt de skal. I mildere tilfælde kan det kræve stærke beroligende midler eller ligefrem bedøvelse, hvis folk skal op at flyve.

9.Skotofobi – angsten for mørke

Strengt taget er det ikke mørket i sig selv, der er det skræmmende, men de reelle eller indbildte farer, som personen tror, der skjuler sig i mørket. Det er meget almindeligt, at børn er bange for mørke, mens en egentlig forbi er sjælden hos voksne.

10.Ailurofobo, Cynofobi og Ophidiofobi – angsten for henholdsvis katte, hunde og slanger

Disse tre fobier, der er meget udbredte, er nogle af de få, hvor man kan argumentere for, at de måske har en biologisk baggrund. At være forsigtig i omgangen med disse tre dyregrupper har uden tvivl øget overlevelseschancen blandt menneskets tidligste forfædre.

Kilder:www.phobia-fear-release.comen.wikipedia.com: Phobia Nationalencyklopædien

HYPNOSE OG PRÆSTATONS OG EKSAMENANGST

FRI FOR PRÆSTATONSANGST MED HYPNOSE

PRÆSTATIONSANGST

De fleste mennesker kender til det at have præstationsangst – angsten for at noget man gør ikke er godt nok, at man ikke har fået løst sine arbejdsopgaver tilfredsstillende, at det går dårligt med et oplæg eller en eksamen, hvor man gerne skulle kunne vise alt det, man kan osv.

Vi kan alle i de situationer få klassiske angst symptomer som hurtig hjertebanken, sommerfugle i maven, rødmen i hoved og på halsen, rysten og mundtørhed – og tankerne som farer afsted med 100 km i timen med forudsigelser af al den kritik vi kan få, hvor meget vi kan falde i andres agtelse eller hvordan klappen går ned, så vi slet ikke kan præstere noget som helst.

For nogle mennesker fylder angsten for den dårlige præstation dog så meget at det lægger alvorlige hindringer i vejen for at fungere godt f.eks. på en arbejdsplads eller et studium.

For at undgå at mislykkes afholder de sig måske fra at påtage sig opgaver, de egentlig er fuldt kvalificerede til og som kunne bringe dem videre i deres karrierer – eller undlader måske helt at søge bestemte typer jobs eller studier, fordi de ved, at de herved vil møde de præstations-situationer, som de frygter. Andre oplever, at de, når de går til eksamener eller på andre måder skal være “på”, bliver så forstyrrede af angsten, at de underpræsterer i forhold til, hvad de egentlig kan i andre sammenhænge. Og endelig oplever mange at bruge overordentligt meget tid og mange kræfter på at overforberede sig, så der ikke er en finger at sætte på det, de skal præsentere – for tænk nu, hvis det ikke var helt perfekt…

På disse og mange andre måder kan præstationsangst komme til at fylde for meget og stå i vejen for både selvværd, selvtillid og ambitioner – og så er det en rigtigt god idé at få hjælp til at håndtere angsten og få den ned på et leje, hvor den er rimelig og til at leve med.

EKSAMENSANGST

En variant af præstationsangst er eksamensangst, som kendes af mange skolelever og studerende. Mange har allerede oplevelser bag sig med at “gå i sort” eller være så oprevet og angst i tiden op til eksamener, at det går udover humør, social-liv, overskud og livskvalitet.

SKRIVEBLOKERING

Præstationsangst kan også udvikle skriveblokering

Eks ved større skriftlige opgaver i forbindelse med studier eller i forbindelse med skriftligt materiale, der skal udfærdiges på arbejdspladsen.

I sådanne situationer oplever mennesker med skriveblokering eksempelvis at blive overordentligt optagede af alle små detaljer i det skrevne, at tjekke og dobbelttjekke, at alt indhold og alle kilder er korrekte og som resultat heraf ofte ikke at få skrevet noget som helst, fordi tankerne om, at det skal være helt rigtigt, står i vejen for at kunne sætte sig til tasterne overhovedet.

Mange bliver særligt angste, når de skal vise ufærdigt og derfor uperfekt materiale til andre, f.eks. en vejleder, og kommer til at arbejde efter en tænkning der siger, at det hele skal være perfekt fra første udkast – ellers bliver man vurderet som dum, dårlig el.lign.

Udover de ovenfor beskrevne metoder arbejder vi i disse forløb med at få skriveprocessen indledt og brudt op i overskuelige dele.

BEHANDLING

I et forløb med hypnose for præstationsangst fokuserer vi blandt andet på at finde frem til den tænkning og de antagelser, der støtter præstationsangsten.

For manges vedkommende er der tale om underliggende overbevisning om, at andre mennesker vil se ned på dem eller måske ligefrem latterliggøre dem hvis man gør noget forkert, ligesom mange i forvejen har et lavt eller svingende selvværd og derfor frygter – via den dårlige præstation, at få bekræftet, at de virkelig ikke er gode nok eller kan så meget.

BARNLØSHED

16-26 procent af alle kvinder og par, der har forsøgt at få et barn, oplever ufrivillig barnløshed enten i én eller flere perioder af deres liv ifølge regionerne

Ofte er det svært at få konstatere om det skyldes et fysiske udfordringer, selvom man fungerer normalt fysisk.

og det kan næsten føles umuligt at få sit ønske opfyldt om at få børn.

De fleste, som har problemer med at få børn, føler sig ofte magtesløse og opgivende i processen hvis der intet sker, og man prøver at følge alle gode råd, men uden at der sker noget.

STRESS OG UTÅLMODIGHED LEDER TIL BARNLØSHED

Følelsernes op og nedture påvirker også vores hormoner.

Man kender måske til når kvinden er gået over tid, og man håber på, at nu er den der.

Så finder man ud af, at det var falsk alarm og, at man stadig er barnløs, efter flere af de oplevelser følelses det  enormt opslidende, og man opgiver næsten håbet om at få børn.

Der er mange faktorer som fx sygdom, alder, miljø og sundhedsadfærd som kan være skyld i barnløshed.

Mange mennesker undervurderer også den mentale del af problemstillingen når vi stresser videre i vores hverdag, og håber bare på, at det lykkes en dag.

Et relevant eksempel er stress, som påvirker vores krop nagativt og stress kan sætte en stopper for kroppens funktioner.

Din sindstilstand kan sætte en stopper for at blive gravid, vi søger ubevidst et voksende pres jo mere vi fokuserer på vores problemstillinger.

HYPNOSE HJÆLPER DIG AF MED BARNLØSHED

Hypnosen er en fantastisk måde at arbejde med den mentale del af problemstillingen på.

Den kan hjælpe dig med at kunne slappe af i hverdagen og være tålmodighed, og hvis du vil hjælpes, er det dét, som vi bla kan arbejde med.

Man hører ofte om par, der adopterer et barn og som kort tid efter adoptionen oplever, at kvinden bliver gravid.

Dette er kun endnu et eksempel på, at den mentale del af os, har meget mere magt over vores krop, end vi tænker over i hverdagen.

Kvinden har på dette tidspunkt accepteret hendes barnløshed og fundet en anden løsning. Derfor er hun begyndt at slappe af omkring det, der har været hendes problem, og så begynder kroppen at finde den naturlige og balanceret tilstand igen.

I hypnosen arbejder vi direkte med det underbevidste og ubevidste sind, og derved er det muligt at opnå gode resultater. Da jeg  arbejder med krop og sind,er det også muligt at arbejde med kroppen,i forhold til stressen. 

Ring til køgehypnose i dag og få hjælp til at bekæmpe jeres barnløshed.

Vi understreger at hypnose og behandlinger ikke garanterer bedring af barnløshed, og at resultaterne kan variere fra person til person.

Fri for smerter

 

Under og med hypnose, og NLP kan man ændre på smerten – her og nu.

Det kan være svært at forstå hvis man har levet med kroniske smerter eller lign. over længere tid.

Vi kan lære at reducere smerten eller helt fjerne den med ganske nemme teknikker som virker med det samme, og ved at arbejde mere intens med smerterne kan vi ofte med kun 1-3 sessioner fjerne dem permanent.

 

De mest almindelige anvendelser af hypnotisk bedøvelse i dag, er på operationer bla. i England og Belgien, som er meget længere fremme med hypnose og smertedækning end Danmark.
Flere steder rundt i verden er man begyndt at bruge hypnose i stedet for narkose ved specielt brystcancer operationer, bliver det brugt meget, samt bla. på hjernepatienter.

Grunden til at man bruger hypnose mere og mere er at det påvist at folk er mindre stresset og angst før operationen, og derfor vil operationen ofte have laver risici for komplikationer end normalt.

Grundet den manglende narkose ( Bedøvelse ) vil kroppen efterfølgende heale hurtigere, og man vil have kortere dage i sygesengen efterfølgende.

Også kroniske smerter kan ændres – både midlertidigt og permanent.
Det bedste ved denne metode er at det ikke er hypnotisøren som gør noget, men det er dig selv som gør det.
Derfor kan du lære at reducere eller helt fjerne din smerte selv.

At hypnose er effektivt mod smerter, er veldokumenteret.
Effekten er individuel og afhænger af den samlede indsats, derfor skal man generelt se hypnosen som et værktøj i smerteværktøjskassen.


Det er vigtigt inden man bearbejder smerter at vide om det er akutte eller kroniske smerter, da smerter er kroppens alarmsystem om at noget er galt.
Ligeledes tager man smertestillende medicin vil det være nødvendigt at afstemme sammen med din læge, om en evt justering af medicinforbruget inden forløbet.

Du er velkommen til at bede din læge om at kontakte mig for yderlig info.


Dokumentation:

Belgien har pr 2017 opereret ikke mindre end 9000 patienter med hypnose.

www.bscah.com/news/detail/9000-patients-surgery-with-hypnosis

 

Hjerneoperation i Belgien

www.youtube.com/watch?v=e9AX9YbSwC0


Et hosptial i Frankrig bruger hypnose til smertedækning.

https://qz.com/1298753/a-french-hospital-used-hypnosis-to-block-pain-in-150-cancer-surgeries/

 

Operation under hypnose ( Youtube )

https://www.youtube.com/watch?v=QNf21qf9dHY

 

Her er viser jeg hvordan man uden at være i dyb hypnose, kan fjerne smerterne ganske hurtigt. Du kan selv lære teknikken på 1 time.

STRESS OG DEPRESSION

Stress er vores tids folkesygdom, da alt skal gå så stærkt, vi har høje forventninger og krav til os selv, og hinanden…og så skal det hele samtidigt se pænt ud på de social medier.

Bliver der ikke taget hånd om stressen, kan den ende i en depression.


400.000 mennesker som er både børn, unge og ældre er ramt af stress hver eneste dag, og det tager folk måneder, nogle tager det endda år at komme tilbage til sit normale jeg da de bliver ramt at kroniske tilstande, eller depression som skyldes stress.


Der findes mange typer samtale terapi, medicin, rådgivning som kan hjælpe folk videre.


Jeg bruger hypnose, samtale, massage og mediation til at hjælpe folk ud af stress og depression, da det er de værktøjere som har jeg hjulpet mig ud af en stress og depression for 10 år siden forholdsvis hurtigt, og som der er evidens for er nogle af de bedste væktøjere til at slippe bla stress og despression.

Hos et forløb hos mig tager vi det i dit tempo, og er økonomien en hindring finder vi en løsning så du kan få hjælp til:

 • At komme af med din stress / depression.
 • At fjerne og ændre på de årsager der er til din stress.
 • At ændre dine gamle uhensigtsmæssige tankemønstre, vaner og overbevisninger til nye og støttende.
 • At blive bevidst om dine egne værdier og behov, så du kan passe bedre på dig selv.
 • At blive klædt på til at forebygge og håndtere stress igen, enten fra dit arbejds eller privatliv.

Har du lyst til at høre mere om et stress forløb hos mig, så er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale når du er klar til det næste skridt.

Hvordan er et foregår et stress / depressions forløb.


Enten kan man booke og betale pr. session, ellerman kan vælge 2 typer pakker og opnå en besparelse.

 • Stressforløb – 7 sessioner…………………………………………………………..5500 kr.

  Klippekort til 7 sessions af 60-90 minutters varighed. Coaching/hypnose/kropsterapi
 • Stressforløb – 10 sessioner………………………………………………………..8490 kr.

  Klippekort til 10 sessions af 60-90 minutters varighed. Coaching/hypnose/kropsterapi/ 24/7 Support på mail eller mobil

Her er nogle af de mest kendte stresssymtomer


Nedenstående er ikke en komplet liste over alle stresssymptomer, for der findes mange flere desværre.
Det er en liste over de mest almindelige kendte symtomer, og kan bruges som en slags reminder om, at når vi er i en kritisk stresstilstand, så reagerer systemet på et utal af måder, som ikke er farlige for os på kort sigt, men som på lang sigt kan give kroniske stresssymtomer og alvorlig sygdom hvis man ikke gør noget ved dem.

Fysiske stresssymptomer

 • Udmattelse
 • Smerter i kroppen
 • Hovedpine
 • Problemer med fordøjelsen
 • Ondt i maven
 • Anspændte muskler
 • Trykken for brystet
 • Svimmelhed
 • Indre uro
 • Nedsat immunfunktion – gentagne infektioner
 • Allergier og andre kroniske lidelser bryder ud eller bliver værre
 • Rysten
 • Kulde- og varmefornemmelser
 • Fornemmelse af at have en hjelm på hovedet
 • Manglende kontakt til kroppen
 • Hjertebanken
 • Tics
 • Svedtendens
 • Tissetrang eller diarré
 • Knugen i brystet
 • Tørhed i munden
 • Søvnproblemer
 • Manglende appetit
 • Hudproblemer og eksem
 • Hårtab
 • Kvalme
 • Hyperventilation
 • Åndenød
 • Osteklokkefornemmelse
 • Uvirkelighedsfornemmelse
 • Stressudløste fysiske lidelser
 • Symptomer på funktionelle lidelser som fx. fibromyalgi og kronisk træthedssyndrom
 • Hjerteanfald

Kognitive stresssymptomer

 • Hukommelsesbesvær
 • Koncentrationsbesvær
 • Svært ved at læse eller skrive
 • Manglende overblik
 • Manglende evne til at indlære
 • Forvirring
 • Mentale blackouts
 • Lydfølsomhed
 • Lysfølsomhed
 • Svært ved at følge med i en samtale

Følelsesmæssige stressymptomer

 • Indre vrede og vredesudbrud
 • Tristhed
 • Angst
 • Manglende kontakt til følelser
 • Depression
 • Sammenbrud
 • Skam og lavt selvværd
 • Tidligere traumer genaktiveres

Mentale stresssymptomer

 • Tankemylder
 • Bekymringer
 • Overtænkning
 • Uklar tænkning
 • Selvbebrejdende tanker
 • Katastrofetanker om fremtiden
 • Grublerier over fortiden
 • Unuanceret tænkning/ sort-hvid tænkning
 • Manglende evne til nærvær, konstant opslugt at tanker
 • Bange for at blive vanvittig
 • Tanker præget af opgivenhed og håbløshed

Adfærdsmæssige stresssymptomer

 • Tendens til social tilbagetrækning
 • Kort lunte
 • Manglende empati og manglende interesse i andre
 • Grådlabilitet – let til tårer
 • Hektisk aktivitet og tale
 • Passivitet og apati
 • Manglende sexlyst
 • For stort forbrug af stimulanser eller mad
 • Manglende appetit
 • Overdreven træning
 • Mangel på normale motionsrutiner
 • Manglende erkendelse af at stress er et problem
 • Søvnproblemer

SELVHYPNOSE

Selvhypnose er effektivt

Selvhypnose bruges som et terapeutisk supplement til hypnoterapi.

SELVHYPNOSE HAR MANGE ANVENDELSER

til personlig udvikling, kreativitet, forbedring af sportspræstationer og motivation.

Nedenfor har jeg lavet tre trin, som du skal følge op på efter afsluttet hypnose behandling.

SELVHYPNOSE TRIN 1

Du skal give dig selv nedenstående forslag 10 gange den næste uge, du gør det, når du er gået i seng og er klar til at falde i søvn.

Eksempel: “Jeg har det godt, og får det bedre og bedre efter jeg er blevet røgfri”.

Du skal forestille dig, mens du siger det, hvordan du får det bedre.

Det er vigtigt, at du laver denne øvelse, hver nat uden at falde i søvn, før den er færdig.

Du kan tælle med fingerne ved at presse en finger ned for ikke at falde i søvn eller miste tællingen, for hver gang du siger forslaget.

Du begynder at skabe et adfærdsmønster, der programmerer dig på en positiv måde.

Du vil opdage, at du i de kommende dage reagerer positivt på forslaget.

SELVHYPNOSE TRIN 2

(Induktion til selvhypnose)

Du forsætter med at lave trin 1 i uge 2.

Derudover: Sæt dig behageligt og fokuser din opmærksomhed – uden indsats – på et punkt modsat dig, lidt over øjenhøjde.

Tag nu tre dybe indåndinger – langsomt. Ved den tredje vejrtrækning, holder du vejret et par sekunder, mens du tæller baglæns fra 321.

Pust nu luften ud og luk dine øjne, tillad dig selv at slappe fuldstændig af, og lad dig gå ind i en hypnotisk søvn.

Bliv i denne dejlige og afslappende tilstand i to-tre minutter.

Ånd ud og luk dine øjne, og tillad dig selv at slappe fuldstændig af, og lad dig gå ind i en hypnotisk søvn.

Bliv i denne dejlige og afslappende tilstand i to-tre minutter, ved at tælle fra 25 ned til 1.

Du kan visualisere eller forestille dig tallet, f.eks skrevet på et whiteboard. For at komme “tilbage” til her og nu tæller du fra et til tre og på tre lukker du øjnene op, og så er du klar til at lave det, du skal på en mere frisk og energifyldt måde.

Lav denne øvelse to gange om dagen.

SELVHYPNOSE TRIN 3 (FORSLAG/PROGRAMMERET FORSLAG)

I uge 3 skal du bruge en seddel, hvor du nedskriver dit eget forslag. Det skal opfylde kriterierne: positivt, simpelt, troværdigt, målbart, og det skal være en handling, som giver dig en belønning.

Sæt dig et rart sted, find et punkt over øjenhøjde og læs forslaget inden i dig selv tre gange, og forestil dig det, du læser.

Slip papiret og tag den første ud af tre dybe vejrtrækninger. Ved den tredje vejrtrækning tæller du baglæns fra tre til et og pust nu langsomt ud. Tillad dig selv at gå ned i en dejlig hypnotisk tilstand. Nu siger du forslaget igen og igen, istedet for at tælle fra 25 ned til et, forestiller du dig nu forslaget, som du har skrevet ned.

Du kan opleve, at det bliver en lidt fragmenteret oplevelse, hvilket er helt ok.

Efter ca. to-tre minutter vil du “vågne op” og komme tilbage til her og nu. Du vil føle dig godt tilpas og genopfrisket.

Du skal give forslagene tid til at virke ved at gentage dem i nogle uger.

Har du lyst til at lære mere, afholder Køge hypnose kurser i både selvhypnose og midiation, som begge er fantastisk selvhjælps værktøjere man selv kan bruge effektivt.

Hvad kan man bruge selvhypnose til?

Selvhypnose bruges for at afhjælpe rigtig mange problemstillinger, for eksempel til smertelindring, til at opnå positiv tankegang, indre ro, afstresning, mindre angst, bedre selvværd, til at falde i søvn osv.

Hypnoterapeuter bruger det i kombination med terapi, blandt andet i behandling af angst, depression, stress, søvnproblemer, smerter, traumer med mere.

KKøge-hypnose-Frihed