Rygestop med køge hypnose

Rygestop med køge hypnose Køge Hypnose, hypnose i Køge som rykker dine overbevisninger til at blive ikkeryger.

Forskellen på rygestop med NLP-hypnose i forhold til andre metoder, er at stoppe med NLP-hypnose gør dig til ikkeryger.
I modsætning til de fleste eks ryger som stopper på viljen alene, der vil rygetrangen altid ligge og lure i baggrunden, og ved ting som fyring, sorg, skilsmisse eller lign. Vil man ofte ryge tilbage i vanen .

Mere end 96 procent af mine klienter stopper med at ryge efter deres første RYGESTOP session.
Efter 2 sessions opfølgning stopper yderligere 6 procent, og bliver IKKE RYGER permanent.
For at sikre DIN succes med at blive IKKE RYGER, er det derfor vigtigt at få afklaret om du er helt klar til at stoppe.

Det er vigtigt i forhold til virkningen er permanent, at du har et oprigtigt ønske i at stoppe for DIN skyld.

Derfor tager vi en kort snak inden, for at se om du er helt klar til at blive ikke ryger, og med vores erfaring vil vi så anbefale en RYGESTOP session, eller bede dig om at komme igen når du her helt klar til at blive IKKE RYGER.
Er du mod forventing ikke røgfri efter første session, så er den næste session senest 7 dage efter dit rygestop ganske gratis online, så meget tror vi på at vores koncept virker allerede efter 1. gang.

Prisen er kun kr. 2190,- online via zoom fra din egen stue, og du er IKKERYGER når vi er færdige, hvis du ønsker at komme forbi klinikken i Køge er du også velkommen til dette, så er prisen kun 2490,-
Hvis man står i en svær situation i livet, som gør det kan være svært at stoppe her og nu, så er det muligt med oprydning inden rygestoppet. Jeg tilbydes et udvidet rygestop hvor vi fjerner de udefrakommende trigger der får dig til at ryge mere som stress, skilsmisse, sorg o.lign. 

Ønsker man et udvidet rygestop hvor vi fjerner de trigger der får dig til at ryge mere i perioder normalt, stress, manglende overskud m.fl. så er det muligt med 2 x oprydning-sessioner plus en rygestopsession, til kun 4490 kr. hvor vi fjerner de trigger.

Hvis man ryger en pakke cigaretter om dagen, er din investering tjent hjem allerede 5-6 uger efter du er blevet ikkeryger. og du vil efterfølgende have 2000 kr. mere hver måned til dig og din familie.

Nogle synes at det er en dyr pris at investere i sig selv, og vil heller bruge 22.000 kr. om året på at forsætte med rygning, eller bruge 2190,- på nyt tøj, en tur i byen, eller en forlænget weekend med kæresten.

Det er også helt ok, fordi så er man nemlig heller ikke motiveret for at invenstere i sig selv og blive ikkeryger med dette effektive koncept.

Da hypnose er en naturlig tilstand, kan ALLE komme i hypnose. Der kan dog være nogle ting som gøre det lidt svære at komme igennem vaner og mønstre, og det er nogle typer diagnoser og medicin.
Så har du en diagnose eller er medicineret er det vigtigt at du fortælle om det inden din session, suvi kan tage højde for dette.

Bestil en gratis, uforpligtende samtale

Hvorfor NLP Hypnose er så effektivt ved et rygestop

Rygestop med NLP hypnose er effektivt

Hvorfor er det svært at holde op med at ryge ?

Fordi at du måske har overbevist dig selv om at det er en god ven, en belønning når du har gjort noget krævende, din pause på jobbet, din stress pind efter arbejdet, din ked af det ven når du er alene, den gør det hyggeligt sammen med alkohol osv.

selvom du godt ved at det er hamrende giftigt, den smøg ødelægger din krop og gør dig træt, måske du lider af åndenød, du lugter fra din mund, din hud, selv alt dit tøj lugter af ryger når du kommer ind i et rum med ikke ryger.
Alligevel tænder du den ene smøg efter den anden.

Det er det fordi at du har overbevidst dig om at det giver dig noget som du ikke tror at du får andre steder, det kan være et break i livet, det gir ro når du stresser, det er en belønning når du har gjort det godt osv.

Husk på at ikke ryger bliver også stresset, har brug for en pause, har brug for en belønning, at slappe af i perioder, eller kan hygge i socialt med alkohol uden den smøg, og uden at hive den varme gule klistrede røg ind i deres krop på samme tid.


Når det program / overbevisning køre som hedder “jeg ER ryger” så kan det bevidste sind som godt ved det er usundt, det er dyrt, man lugter skidt, det skidt for heldbredet osv, godt opgive.

Når der er en konflikt med et program/overbevisning og vores bevidste sind, så taber du hver gang.

Med hypnose kan vi omprogrammere din overbevisning med at du er IKKE ryger, og du vil derfor kunne forlade klinikken som ikke ryger med hypnose.

Det er dog vigtigt at du har besluttet at stoppe inden du kommer, om det er 1 time før eller dagen ikke vigtigt.
Når du har taget beslutningen kan jeg hjælpe med at gøre den permanent.

Betyder det så at man ikke kan købe smøger og ryge dem ?
Nej selvfølgelig kan du ryge dem hvis du gerne vil, men din lyst og trang vil ikke være der mere.

DU VIL VÆRE HELT FRI AF DIN AFHÆNGIGHED.
Som ikke ryger efter hypnosen, vil du opleve den samme frihed fra nikotinens afhængighedsskabende virkning som en person, der aldrig har røget en cigaret i sit liv.
Samtidig får du en stærk motivation til at forblive IKKE RYGER, og du finder en større og dybere glæde ved ikke at ryge, end den glæde du troede rygningen tidligere gav dig i korte øjeblikke før.

De vi har så god erfaring med vores ryge stop program, tilbyder vi en gratis opfølgning online, op til 7 dage efter sessionen hvis det skulle blive nødvendigt.
Men er du besluttet inden du kommer at stoppe for din egen skyld, så bliver det ikke aktuelt.

Måske kender du allerede de fleste fordele ved at blive ikke ryger, men har du tænkt over de små ting i hverdagen, som man også vil opleve ved at blive ikke ryger, som man måske ikke er klar over, inden du går i gang med at blive ikke ryger ?
Disse små ting er som regel mindst lige så motiverende for at fortsætte som ikke ryger, som det er at vide, at man formindsker risikoen for livsstilssygdomme forårsaget af rygning for eneste dag der går som ikke ryger.

 

 

Hvad sker der efter rygestop sessionen

LUGTEN FRA RYGNING FORSVINDER

Efterhånden som du ikke længere ryger, vil lugten af tobaksrøg forsvinde.

Det er både fra dit tøj, din ånde og din hud.

Efter et stykke tid, vil du på grund af din forbedrede lugtesans selv kunne mærke dette mere tydeligt.

At du ikke længere lugter af cigaretter kan du måske opdage, fordi du meget oftere får at vide af din kæreste eller andre, at du dufter godt.

Det kan også være, at du selv kommer i nærheden af rygere, og opdager, hvor grimt tobaksrøg egentlig lugter.

Måske bliver du ikke så let tung i hovedet? Lugten af gammel tobaksrøg kan sagtens være årsag til at få ondt i hovedet eller blive svimmel.


FRISKERE UDSEENDE

Du oplever at få mere farve i kinderne, det harnoget at gøre med, at når du stopper rygning, vil den normaliserede blodcirkulation få din hud til at få en friskere kulør og mere glød. Din hud kommer ikke til at se grå og trist ud længere, og derfor vil du generelt se mere frisk ud, end du plejer.

 

MERE ENERGI EFTER ET RYGESTOP

Ikke nok med at du kommer til at se friskere ud, du kommer også til at føle, at du har mere energi, end da du røg.

Efter et stykke tid vil du nemlig opleve, at du sover mere roligt om natten, og at du generelt bare er mere frisk og udhvilet fordi cigeretterne ikke længer binder ilten i dit blod


FORPUSTET? IKKE EFTER DIT RYGESTOP!

De fleste rygere har nok oplevet at blive meget hurtigt forpustet, især når de for eksempel går op af trapper. Efter et rygestop vil konditionen meget hurtigt blive bedre, og man vil derfor opdage, at man oftest ikke vil blive så hurtigt forpustet. Måske kan man tage trappen flere etager end før, inden man bliver forpustet.

 

SMAGS- OG LUGTESANS FORBEDRET

Meget hurtigt efter den sidste cigaret kan man smage og lugte mere tydeligt og meget mere nuanceret end før.

Dette kan medføre forskellige ting. For det første kan man få meget mere glæde ved at spise, derudover er der en del, som får et anderledes forhold til nogle typer madvarer end før.

Typisk begynder man at bruge mindre salt og krydderier fordi man nu kan smage maden.

Det er helt normalt, at spisevaner ændrer sig en smule. Det skal dog nævnes, at dette ikke har noget at gøre med, at mange tager på efter et rygestop.

Grunden til at man typisk tager på er, at man mangler at have noget i munden og derfor begynder at trøstespise,

hvilket er vigtigt at få med i hypnosen.

Din garanti for faglighed og etik