børnehypnose

Børnehypnose

Hypnose for børn

Børn kan have meget at se til i Deres hverdag, og har nogle gange lige så travlt et liv som vi voksne har.
Børn bliver stillet over for mange krav idag, og tidligere end før skal de tage en masse beslutninger. Disse forventninger og krav kan føre til lavt selvværd, manglende social trivsel, generthed, og decideret angst desværre.

Da børn ikke har de samme filter og erfaring som os voksne, så er de meget mere modtagelige for omverden, og deres hverdag kan blive fyldt med negative oplevelse som mobning, for meget skolearbejde, lavt selvværd, fobier eller andet.

Dette kan for mange børn løses med hypnoterapi for børn.
Børn er meget modtagelige for behandlinger i den hypnotiske tilstand, da deres underbevidsthed er meget mere åben end hos voksne, det er derfor let at lave forandringer mildt og hurtigt hos børn, som kan give dem en tryg hverdag igen.

Børn er gode til at følge det der bliver sagt, samt forestille sig ting med indlevelse, hvor voksne har den kritiske sans der hele tiden stiller spørgsmålstegn ved tingene.

Derfor er det et meget effektivt og hurtigt resultat man kan få gennem behandlingen af børn. Børn kræver som regel færre behandlinger end voksne.

Desuden kan de døje med fobier af forskellig art, men også fysiske symptomer kan opstå.

Hypnosen og hypnoterapien er et redskab der kan virke for mange børn, og jeg har behandlet mange børn og teenagere med meget stor succes.

Forældrene er velkomne til at være med i starten, og barnet skal være min. 7 år. men når børne føler sig trygge vil jeg bede dem om at vente udenfor.

Grunden til dette er at nogle gange kan problemet skyldes en forældre, og børnene vil at loyalitet derfor ikke sige alt det som evt. skal bruges i en behandling.

Jeg har mange års erfaring med behandling af børn og har hjulpet med alt fra at være bange for at gå ind i sin klasse eller skole, angst for hvepse, nålefobi, neglebidning, tandlæge , tisse i sengen, søvnbesvær, bekymringer og uro m.fl.

Nogle gange har forældrene en ide om at deres poder har et problem, hvor barnet ikke selv oplever det som et problem, man kan ikke få folk til at gøre noget som de ikke har lyst til, det gælder både voksne og børn, så man kan ikke fjerne en problemstlling hos et barn, hvis barnet ikke ser det som et problem.

Derfor være skker på at barnet har en problemstilling, og ikke at det kun er mor eller fars bekymring.

Nogle børn ( og voksne ) kan have svært ved at forstå hvad hypnose er, og skulle snakke med en fremmed om det.
Derfor anbefaler jeg at man snakker med barnet omkring det, og evt. kommer forbi og møder mig inden man beslutter at prøve hypnose.