Kommende arrangementer hos Køge hypnose.

Tilmelding foregår via betaling til 591950 og en SMS med navn og dato til 50181878 – Alle opdateringer og tider vil blive slået op under begivenheder på på Facebook siden.

Kursus & Workshops

Her kan du få mere information og datoer på mit udvalg af kurser og workshops.

Velkommen til et par timer hvor du kan lære om, og prøve at være i hypnose, samt få nogle spændende værktøjer med hjem.

Det vil være ca 4 timer hvor vi kommer i berøring med hypnosens verden, både den kliniske del som kan hjælpe os med at slippe vores begrænsninger, ændre vores opfattelse af smerter, føleser mv. selvhypnose som er en mulighed for selv at ændre sine blokeringer og udfordringer, og showhypnose som er sjov og ballade med trance fænomener.

Der vil være teori og praksis.

Teori:
Hvad er hypnose
Hvordan kan det bruges
Hypnosens historie
Hvorfor får vi dårlige mønstre
Hvordan kan vi selv skabe en indre forandring

Praksis:
Oplev hvordan tanker kan skabe handling
Oplev hvordan tanker kan ændre en følelse
Oplev at komme i hypnose

Du vil blive guidet af Bille Stålbo Hansen som er NGH- Certificeret hypnotisør og hypnoterapeut, som til dagligt laver hypnoterapi i sin klinik, samt shows og fordrag for virksomheder og institutioner i hele landet.

Det er et publikums aktivt foredrag, og vil være dialogbaseret og meget “velkommen til min stue” artigt, uformelt, sjovt, hyggeligt, og hvor DU vil være en del af det med dine erfaringer, historier og spørgsmål.

Der er kun 15 pladser, så først til mølle.

Prisen er 200,- som kan betales via mobilpay ( husk navn og dato på workshop ) på 591950 – Send sms med Navn og dato til 50181878 eller mail til info@koege-hypnose.dk 

Man er først tilmeldt ved betaling, betaling er bindende.

Der vil være the/kaffe på dagen

Workshoppen bliver gennemført ved minimum 8 deltager.

Følgende datoer:

Lørdag d. 30.september – UDSOLGT

Onsdag d. 18 Oktober – Ledige pladser

Lørdag d. 4.November – Ledige pladser

Hold øje med Facebook, hvor tider, opdateringer mm. vil blive postet i begivenheden.

 

 

Velkommen til en intens weekend som starter fredag aften, en weekend hvor du både vil lære at gå i selvhypnose, og hjælpe andre med teknikker fra hypnose og NLP.

Det vil være en weekend hvor vi den første dag aften går i dybden med hypnosens verden og historie, så vi kender til teorien bag hvorfor hypnose og NLP virker så effektivt.

De andre dage vil være en blanding af teori og praktiske øvelser, det betyder at du vil ikke blot lære teorien og høre om hvordan det virker, men du vil prøve det på dig selv og andre.

Du vil gå hjem fra kurset og har hjulpet andre med at reduceret eller fjerne en smerte, negativt følelse eller fobier.

Det betyder også at du vil være i stand til at arbejde videre med dig selv, eller hjælpe andre med nogle meget effektive værktøjer efter kurset.

Dette er et kursus hvor jeg vil lære dig mine top 5 teknikker som jeg bla andet bruger med mine klienter, som oftest kun har brug for 1 sesson for at slippe en “lette” problemstillinger som fobier, smerte her og nu, negative følelser mm.

Det er også et kursus hvor jeg giver dig alle mine hemmeligheder til at skabe effektive forandringer hos andre.

Da det er et kursus hvor det handler meget om at det skal være sjovt, legende og hyggeligt, og hvor vi tager det i et tempo alle kan være med.

Sådan KAN agendaen se sådan her ud: 

Dag 1 : Fredag kl. 18-21 aften består af teori og historie, krydet med hypnose og NLP

Dag 2 : Lørdag kl. 09-16 Vil du lære og prøve teknikkerne af på dig selv og andre kursister.

Dag 3: Søndag kl. 09-15 Opfølgning og arbejde med hinanden og evt. frivillige som ønsker at få hjælp.

Indholdet af kurset vil være.

Teori:
Hvad er hypnose – Hvordan kan det bruges – Hypnosens historie – Hvorfor får vi dårlige mønstre

Praksis:
Oplev hvordan tanker kan skabe handling – Oplev hvordan tanker kan ændre en følelse – Oplev at komme i hypnose – Oplev at hjælpe andre med at reducere eller slippe en smerte, negativ følelse mm.
Lær effektive værktøjer som du kan bruge på alle børn og voksne

Det er et aktiv kursus, og vil være dialog baseret og meget “velkommen til min stue” artigt, uformelt, sjovt, hyggeligt, og hvor DU vil være en del af det med dine erfaringer, historier og spørgsmål.

Pris: 3900 for 3 dage.
Niveau: Begynder
Hold: med maks 10 personer
Underviser: Bille Stålbo
Tidsrum kl. 10-16

Tilmelding:
Gå ind og book din plads allerede nu på holdet via.

Se under events.

Du er tilmeldt ved betaling online – Husk at tilmelding er bindende

Medbring yogamåtte hvis du ikke kan sidde længe på en stol, tykke strømper og evt. et tæppe/pude
Der vil være the/kaffe og frugt på dagen.

Der er kun 10 pladser, så først til mølle,- kurset bliver gennemført ved minimum 6 deltager.

Datoer:

Ikke flere datoer i 2023

Kunne du tænke dig at lære at hjælpe mennesker videre i livet på en hurtig og effektiv måde.
Så er uddanelsen som hypnotisør/hypnoterapeut måske dit næste valgt.

4 moduler plus supervisionsaftenener plus eksamen.

Uddannelsen er lavet som mesterlære, det betyder at man har mulighed for at komme til at deltage i rigtige sessioner, og derved få brugt det lærte med det samme, så man har erfaringen og selvtilliden til at kunne starte egne klienter op efter udannelsen.

På hypnoseterapeut uddannelsen er der 4 moduler (4+4+3+3dage). Mellem modulerne er der live online supervisionsaftener. Disse aftales på holdet. Dertil kommer en eksamensweekend. Ialt 16 dage med fremmøde plus online aftener.

På den måde har du tid og rum mellem modulerne til at træne alle de teknikker og metoder du lærer, både med de andre kursister og med klienter. Samtidig med at der er plads til din personlige udvikling, herunder din egenterapi.

Det er meget vigtigt at du træner dine hypnose færdighederne gennem hele uddannelsen. Det er træning der gør dig skarp.

Der vil i nogen grad være lektier mellem modulerne. Det vil være opgaver der understøtter din faglige proces.

MODUL 1 : Grundlæggende Hypnoseterapi – 4 dage

Uddannelsens første 4 dage er meget vigtige grundstene for resten af uddannelsen, og dit kommende virke som hypnose terapeut. Det er her du lærer i teori og praksis, hvordan du bygger en terapi session op, og hvordan du hjælper dine klienter med at afklare problemstillingen og fastsætte målsætningen for behandlingen.

Du lærer desuden grundlæggende, effektive hypnotiske metoder og teknikker, til at hjælpe klienten med dels at skabe dybe forandringer i underbevidstheden. Forandringer der kan føre til positive ændringer i såvel tanker, følelser, krop og adfærd for klienten.

Det betyder, at klienten oplever at give slip på fysisk ubehag omkring en problemstilling, finder ro, og langt lettere kan forankre de positive ønsker i tanker, følelser og adfærd.

Du lærer at integrere og anvende din viden på en måde så du arbejder nærværende, kreativt og med tiden og den nødvendige øvelse uden begrænsende manuskripter.

Et godt og vigtigt fundament

 • Du vil lære at tolke bl.a. de farver og de typiske symboler der dukker op under hypnosen, og som er en de måder underbevidstheden kan vælge at kommunikere indirekte på.
 • Du lærer hvorfor alle mennesker opfatter en situation på deres egen måde, og hvordan du kan udnytte denne viden, til at hjælpe klienten bedst muligt ved at lære at lytte, forstå og guide klienten på et dybt ubevidst plan.
 • Du lærer om hvordan undervidstheden arbejder, og hvordan du gennem bla. dine sprogmønstre og spørgeteknikker kan accelerere de forandringsprocesser klienten ønsker.

Modul 2. Aldersregression og traumeforløsning – 4 dage

På dette modul lærer du at guide klienten ind til de underbevidste årsager til den givne problemstilling samt at forløse den fastlåse energi eller blokering der ofte ligger der. I fagsproget kalder vi det aldersregression (eller bare regression) og traumeforløsning. Regression betyder i denne sammenhæng at “gå tilbage”.

Regression og traumeforløsning er en af hjørnestenene i det dybe hypnotiske arbejde med klientens underbevidsthed.

Underbevidstheden har et komplet lager af sansninger omkring alt hvad klienten har tænkt, følt, set, hørt og på anden måde sanset igennem livet – herunder registreringer af eventuel frygt og faremomenter i den enkelte oplevelse. Oplevelser der indeholder stærk frygt/fare og stærkt ubehag vil vi her definere som traumer.

Man kan sige at underbevidstheden som en super computer løbende downloader programmergennem de oplevelser og sansninger vi har. Hvert progam indeholder overbevisninger, leveregler, tanke- , føle- og adfærdsmønstre der passer til bestemte sammenhænge eller situationer. Traumer skaber programmer der handler om at overleve, og disse programmet involverer derfor typisk kamp, flugt eller spil død. Når klienterne kommer til behandling er det fordi de oplever at et gammelt overlevelsesprogram forhindrer dem i at leve det liv de ønsker.

Du lærer på dette modul alt om hvordan traumer skaber de underbevidste overlevelsesprogrammer, og du lærer hvordan såkaldte triggere kan aktivere og forstærke disse programmer i dagligdagen.

Udover Regression skal vi arbejde med at forløse traumer og fobier. Du lærer en relativ simpel, men alligevel avanceret og dybtgående metode, der sikrer at kienten er helt tryg mens der kan arbejdes på et dybt plan med både kendte og fortrængte traumer.

Modul 3. Fysiske symptomer. 3 dage

På modul 3 skal vi arbejde med fysiske symptomer.

Vi skal se på sammenhængen i teori og praksis mellem fysiske symptomer og følelsesmæssige traumer, samt hvordan vi gennem hypnose kan få indsigt i, bearbejde og forløse klientens fysiske symptomer.

Fysiske symptomer er den måde hvorpå din krop forsøger at gøre at få din opmærksomhed, og fortælle dig at der foregår en proces. Smerter kan f.eks. tolkes som kroppen der siger “tag hensyn til denne del, den er overbelastet eller under reparation”.

Herunder vil du lære om de to grundlæggende tilstande kroppen er i når der er symptomer – nemlig stress eller regeneration/genopbygning, samt om sammenhængen mellem disse tilstande og de bagvedliggende følelsesmæssige årsager.

Modul 4. Avanceret hypnoterapi. 3 dagePartsterapi, metaforer og hypnotisk historiefortælling som terapeutisk metode.

På dette modul skal vi arbejde med partsterapi som er en meget kraftfuld og avanceret terapeutisk metode, der ofte kun ses på master uddannelser indenfor hypnose.

Igennem Partsterapi får du det ekstra skarpe værktøj i kassen, der gør at du bedre kan gå helt i dybden med problemstillinger som andre hypnoterapeuter må opgive at arbejde med.

Vi skal også se på hvordan du gennem brugen af metaforer og historiefortælling kan arbejde udenom alle bevidste blokeringer og direkte ind i underbevidstheden. Det er en effektiv metode som den moderne hypnoses “fader” Milton Erickson mestrede til perfektion.

 

Eksamen & certificering. 2 dage

På eksamensweekenden gennemfører du dels den skriftlige eksamen, og dels en praktisk demonstration af en hypnose session.

Det foregår alt sammen i en rolig og hyggelig atmosfære – og gennem din træning mellem modulerne i uddannelsen, har du allerede på dette tidspunkt god øvelse i at gennemføre en komplet session.

I udgangspunktet udføres den praktiske demonstration på en af dine medstuderende på dagen, men du kan også aflevere en videooptagelse af din praktiske demonstration.

PRIS: 24.800 kr

Ved betaling af det samlede beløb ved tilmelding opnås 7 % rabat og prisen er da kr. 23.000

Ratebetaling: 5.000 kr i engangsbetaling ved tilmelding.

 

Derefter bare 12 månedlige rater á 1.650 kr.

Nul renter. Nul gebyrer.

Du kan desuden udskyde ratebetalingen i de måneder hvor der er undervisningsmoduler, sådan at du i de måneder kan bruge pengene på overnatning på kursusstedet. På den måde kan betalingen foregå over op til 16 måneder med 4 betalingsfrie måneder.

Ring på tlf 50181878hvis du har spørgsmål til, eller særlige ønsker/behov i forhold til, ratebetalingsordninger. Vi kan helt sikkert finde en ordning der passer til dine behov.

Mange vores kursister tilvælger overnatning i forbindelse med uddannelsen. Derved kan du fokusere 100 % på din læringsproces, og styrke dine sociale relationer både på det faglige og personlige plan, mens du er på uddannelse.

Certificeret hypnotisør og hypnotereapeut v/ Institut for Avanceret Hypnose og certificeret showhynotisør v/ Dansk Hypnose Akademi

Har du lyst til et par sjove timer med hypnose, hvor du vil se hvad man kan med hypnose, og hvor det er gæsterne der former showet, så er et show eller foredrag en mulighed.

Det vigtigste for mig er et lave et sobert, underholdende og overraskende show, hvor alle får slået sig på lårene af grin, og får et indblik i showhypnosens fantastiske verden.

Showhypnose og Scenehypnose er i virkeligheden et show hvor det er publikum der er stjernerne.

Der vil være en kort intro til alle, hvor hele publikum testes for modtagelighed overfor hypnose.

Derefter begynder det egentlige show, hvor “de udvalgte” kommer igennem flere spændende udfordringer, som alle absolut er seværdige for publikum.
Hele foredraget / showet er bygget op med humor, på en etisk og uhøjtidelig måde.

På dette grundkursus, lærer du hvordan du sikkert og effektivt, og på en behagelig og afslappende måde, bringer andre mennesker i hypnose.

Det får du:

 • Fysisk undervisning med teori og masser af praktiske demonstrationer, og praktisk træning omkring en række hypnotiske teknikker.
 • En grundig manual med trinvis beskrivelse af alle teknikker og metoder
 • Deltagerbevis
 • Kaffe, the, frugt og lidt sødt til eftermiddagskaffen
 • Mulighed for sparring og supervision over telefon af din efterfølgende træning med klienter.
 • Mulighed for adgang til vores online grundkursus til KUN kr. 500,- hvor du kan genopfriske alt du har lært, og hvor du også har adgang til vores Online selvhypnose kursus med bla. 10 mp 3 hypnoser
 • Adgang til Facebook gruppe hvor du kan udveksle erfaringer med andre kursister og færdiguddannede terapeuter.
 • Kurset er adgangsgivende til vores uddannelse til professionel Hypnose Terapeut.

PRIS: kr. 3.495,-

På kurset lærer du at bringe andre mennesker i hypnose. På hypnose fagsprog kaldes sådanne teknikker for induktioner og fordybere.

Velkommen til en hel dag hvor du både kan lære at gå i selvhypnose.

Det vil være en dag hvor vi går i dybden med hypnosens verden, den del som kan hjælpe os med at slippe vores begrænsninger, ændre vores opfattelse af smerter, følelser mv. Med selvhypnose kan vi ændre vores blokeringer og udfordringer.

på dagen med selvhypnose vil der både være teori og praksis.

Teori:
Hvad er hypnose – Hvordan kan det bruges – Hypnosens historie – Hvorfor får vi dårlige mønstre

Praksis:
Oplev hvordan tanker kan skabe handling – Oplev hvordan tanker kan ændre en følelse -Oplev at komme i hypnose – Lær selv at gå i hypnose – Lær at lave selvhypnose(indre forandring)
Lær at fjerne en følelse, eks. smerter på få minutter

Det er et aktiv kursus, og vil være dialog baseret og meget “velkommen til min stue” artigt, uformelt, sjovt, hyggeligt, og hvor DU vil være en del af det med dine erfaringer, historier og spørgsmål.

Pris: 1200
Niveau: Begynder
Hold: med maks 12 personer
Underviser: Bille Stålbo
Tidsrum kl. 09-16

Tilmelding:
Gå ind og book din plads allerede nu på holdet via

køge-hypnose.dk/booking

Se under event.

Du er tilmeldt ved betaling via mobilpay på 50181878 – Husk at tilmelding er bindende

Medbring yogamåtte hvis du ikke kan sidde længe på en stol, tykke strømper og evt. et tæppe/pude
Der vil være the/kaffe og frugt på dagen.

Der er kun 12 pladser, så først til mølle,- kurset bliver gennemført ved minimum 4 deltager

Hypnotisk bedøvelse og smertestillelse.

Under og med hypnose, og NLP kan man ændre på smerten – her og nu.

Det kan være svært at forstå hvis man har levet med kroniske smerter eller lign. over længere tid.

De mest almindelige anvendelser af hypnotisk bedøvelse i dag, er på operationer bla. i England og Belgien, som er meget længere fremme med hypnose og smertedækning end Danmark.
Flere steder rundt i verden er man begyndt at bruge hypnose i stedet for narkose ved specielt brystcancer operationer, bliver det brugt meget, samt bla. på hjernepatienter.

Grunden til at man bruger hypnose mere og mere er at det påvist at folk er mindre stresset og angst før operationen, og derfor vil operationen ofte have laver risici for komplikationer end normalt.
Grundet den manglende narkose ( Bedøvelse )  vil kroppen efterfølgende heale hurtigere, og man vil have kortere dage i sygesengen efterfølgende.   

Også kroniske smerter kan ændres – både midlertidigt og permanent.
Det bedste ved denne metode er at det ikke er hypnotisøren som gør noget, men det er dig selv som gør det.
Derfor kan du lære at reducere eller helt fjerne din smerte selv.

At hypnose er effektivt mod smerter, er veldokumenteret.
Effekten er individuel og afhænger af den samlede indsats, derfor skal man generelt se hypnosen som et værktøj i smerteværktøjskassen.

Det er vigtigt inden man bearbejder smerter at vide om det er akutte eller kroniske smerter, da smerter er kroppens alarmsystem om at noget er galt.
Ligeledes tager man smertestillende medicin vil det være nødvendigt at afstemme sammen med din læge, om en evt justering af medicinforbruget inden forløbet.

Du er velkommen til at bede din læge om at kontakte mig for yderlig info.

Dokumentation:

Belgien har pr 2017 opereret ikke mindre end 9000 patienter med hypnose.

www.bscah.com/news/detail/9000-patients-surgery-with-hypnosis

Hjerneoperation i Belgien

www.youtube.com/watch?v=e9AX9YbSwC0

Et hosptial i Frankrig bruger hypnose til smertedækning.

https://qz.com/1298753/a-french-hospital-used-hypnosis-to-block-pain-in-150-cancer-surgeries/

Operation under hypnose ( Youtube )

https://www.youtube.com/watch?v=QNf21qf9dHY

Pris: 875
Niveau: Begynder
Hold: med maks 12 personer
Underviser: Bille Stålbo

Tilmelding:
Du er tilmeldt ved betaling via mobilpay på 591950 , samt sende navn og dato til 50181878 – Husk at tilmelding er bindende

Der er kun 12 pladser, så først til mølle,- kurset bliver gennemført ved minimum 4 deltager.

Datoer

Søndag d. 1.Oktober – UDSOLGT

Søndag d. 5. November -Ledige Pladser

Søndag d. 3.December – Ledige pladser

 

 

 

Velkommen til et par timer hvor du kan lære om, og prøve at være i hypnose, samt få nogle spændende værktøjer med hjem.

Det vil være ca 4 timer hvor vi kommer i berøring med hypnosens verden, både den kliniske del som kan hjælpe os med at slippe vores begrænsninger, ændre vores opfattelse af smerter, føleser mv. selvhypnose som er en mulighed for selv at ændre sine blokeringer og udfordringer, og showhypnose som er sjov og ballade med trance fænomener.

Der vil være teori og praksis.

Teori:
Hvad er hypnose
Hvordan kan det bruges
Hypnosens historie
Hvorfor får vi dårlige mønstre
Hvordan kan vi selv skabe en indre forandring

Praksis:
Oplev hvordan tanker kan skabe handling
Oplev hvordan tanker kan ændre en følelse
Oplev at komme i hypnose

Du vil blive guidet af Bille Stålbo Hansen som er NGH- Certificeret hypnotisør og hypnoterapeut, som til dagligt laver hypnoterapi i sin klinik, samt shows og fordrag for virksomheder og institutioner i hele landet.

Det er et publikums aktivt foredrag, og vil være dialogbaseret og meget “velkommen til min stue” artigt, uformelt, sjovt, hyggeligt, og hvor DU vil være en del af det med dine erfaringer, historier og spørgsmål.

Der er kun 15 pladser, så først til mølle.

Prisen er 200,- som kan betales via mobilpay ( husk navn og dato på workshop ) på 591950 – Send sms med Navn og dato til 50181878 eller mail til info@koege-hypnose.dk 

Man er først tilmeldt ved betaling, betaling er bindende.

Der vil være the/kaffe på dagen

Workshoppen bliver gennemført ved minimum 8 deltager.

Følgende datoer:

Lørdag d. 30.september – UDSOLGT

Onsdag d. 18 Oktober – Ledige pladser

Lørdag d. 4.November – Ledige pladser

Hold øje med Facebook, hvor tider, opdateringer mm. vil blive postet i begivenheden.

 

 

Velkommen til en intens weekend som starter fredag aften, en weekend hvor du både vil lære at gå i selvhypnose, og hjælpe andre med teknikker fra hypnose og NLP.

Det vil være en weekend hvor vi den første dag aften går i dybden med hypnosens verden og historie, så vi kender til teorien bag hvorfor hypnose og NLP virker så effektivt.

De andre dage vil være en blanding af teori og praktiske øvelser, det betyder at du vil ikke blot lære teorien og høre om hvordan det virker, men du vil prøve det på dig selv og andre.

Du vil gå hjem fra kurset og har hjulpet andre med at reduceret eller fjerne en smerte, negativt følelse eller fobier.

Det betyder også at du vil være i stand til at arbejde videre med dig selv, eller hjælpe andre med nogle meget effektive værktøjer efter kurset.

Dette er et kursus hvor jeg vil lære dig mine top 5 teknikker som jeg bla andet bruger med mine klienter, som oftest kun har brug for 1 sesson for at slippe en “lette” problemstillinger som fobier, smerte her og nu, negative følelser mm.

Det er også et kursus hvor jeg giver dig alle mine hemmeligheder til at skabe effektive forandringer hos andre.

Da det er et kursus hvor det handler meget om at det skal være sjovt, legende og hyggeligt, og hvor vi tager det i et tempo alle kan være med.

Sådan KAN agendaen se sådan her ud: 

Dag 1 : Fredag kl. 18-21 aften består af teori og historie, krydet med hypnose og NLP

Dag 2 : Lørdag kl. 09-16 Vil du lære og prøve teknikkerne af på dig selv og andre kursister.

Dag 3: Søndag kl. 09-15 Opfølgning og arbejde med hinanden og evt. frivillige som ønsker at få hjælp.

Indholdet af kurset vil være.

Teori:
Hvad er hypnose – Hvordan kan det bruges – Hypnosens historie – Hvorfor får vi dårlige mønstre

Praksis:
Oplev hvordan tanker kan skabe handling – Oplev hvordan tanker kan ændre en følelse – Oplev at komme i hypnose – Oplev at hjælpe andre med at reducere eller slippe en smerte, negativ følelse mm.
Lær effektive værktøjer som du kan bruge på alle børn og voksne

Det er et aktiv kursus, og vil være dialog baseret og meget “velkommen til min stue” artigt, uformelt, sjovt, hyggeligt, og hvor DU vil være en del af det med dine erfaringer, historier og spørgsmål.

Pris: 3900 for 3 dage.
Niveau: Begynder
Hold: med maks 10 personer
Underviser: Bille Stålbo
Tidsrum kl. 10-16

Tilmelding:
Gå ind og book din plads allerede nu på holdet via.

Se under events.

Du er tilmeldt ved betaling online – Husk at tilmelding er bindende

Medbring yogamåtte hvis du ikke kan sidde længe på en stol, tykke strømper og evt. et tæppe/pude
Der vil være the/kaffe og frugt på dagen.

Der er kun 10 pladser, så først til mølle,- kurset bliver gennemført ved minimum 6 deltager.

Datoer:

Ikke flere datoer i 2023

Kunne du tænke dig at lære at hjælpe mennesker videre i livet på en hurtig og effektiv måde.
Så er uddanelsen som hypnotisør/hypnoterapeut måske dit næste valgt.

4 moduler plus supervisionsaftenener plus eksamen.

Uddannelsen er lavet som mesterlære, det betyder at man har mulighed for at komme til at deltage i rigtige sessioner, og derved få brugt det lærte med det samme, så man har erfaringen og selvtilliden til at kunne starte egne klienter op efter udannelsen.

På hypnoseterapeut uddannelsen er der 4 moduler (4+4+3+3dage). Mellem modulerne er der live online supervisionsaftener. Disse aftales på holdet. Dertil kommer en eksamensweekend. Ialt 16 dage med fremmøde plus online aftener.

På den måde har du tid og rum mellem modulerne til at træne alle de teknikker og metoder du lærer, både med de andre kursister og med klienter. Samtidig med at der er plads til din personlige udvikling, herunder din egenterapi.

Det er meget vigtigt at du træner dine hypnose færdighederne gennem hele uddannelsen. Det er træning der gør dig skarp.

Der vil i nogen grad være lektier mellem modulerne. Det vil være opgaver der understøtter din faglige proces.

MODUL 1 : Grundlæggende Hypnoseterapi – 4 dage

Uddannelsens første 4 dage er meget vigtige grundstene for resten af uddannelsen, og dit kommende virke som hypnose terapeut. Det er her du lærer i teori og praksis, hvordan du bygger en terapi session op, og hvordan du hjælper dine klienter med at afklare problemstillingen og fastsætte målsætningen for behandlingen.

Du lærer desuden grundlæggende, effektive hypnotiske metoder og teknikker, til at hjælpe klienten med dels at skabe dybe forandringer i underbevidstheden. Forandringer der kan føre til positive ændringer i såvel tanker, følelser, krop og adfærd for klienten.

Det betyder, at klienten oplever at give slip på fysisk ubehag omkring en problemstilling, finder ro, og langt lettere kan forankre de positive ønsker i tanker, følelser og adfærd.

Du lærer at integrere og anvende din viden på en måde så du arbejder nærværende, kreativt og med tiden og den nødvendige øvelse uden begrænsende manuskripter.

Et godt og vigtigt fundament

 • Du vil lære at tolke bl.a. de farver og de typiske symboler der dukker op under hypnosen, og som er en de måder underbevidstheden kan vælge at kommunikere indirekte på.
 • Du lærer hvorfor alle mennesker opfatter en situation på deres egen måde, og hvordan du kan udnytte denne viden, til at hjælpe klienten bedst muligt ved at lære at lytte, forstå og guide klienten på et dybt ubevidst plan.
 • Du lærer om hvordan undervidstheden arbejder, og hvordan du gennem bla. dine sprogmønstre og spørgeteknikker kan accelerere de forandringsprocesser klienten ønsker.

Modul 2. Aldersregression og traumeforløsning – 4 dage

På dette modul lærer du at guide klienten ind til de underbevidste årsager til den givne problemstilling samt at forløse den fastlåse energi eller blokering der ofte ligger der. I fagsproget kalder vi det aldersregression (eller bare regression) og traumeforløsning. Regression betyder i denne sammenhæng at “gå tilbage”.

Regression og traumeforløsning er en af hjørnestenene i det dybe hypnotiske arbejde med klientens underbevidsthed.

Underbevidstheden har et komplet lager af sansninger omkring alt hvad klienten har tænkt, følt, set, hørt og på anden måde sanset igennem livet – herunder registreringer af eventuel frygt og faremomenter i den enkelte oplevelse. Oplevelser der indeholder stærk frygt/fare og stærkt ubehag vil vi her definere som traumer.

Man kan sige at underbevidstheden som en super computer løbende downloader programmergennem de oplevelser og sansninger vi har. Hvert progam indeholder overbevisninger, leveregler, tanke- , føle- og adfærdsmønstre der passer til bestemte sammenhænge eller situationer. Traumer skaber programmer der handler om at overleve, og disse programmet involverer derfor typisk kamp, flugt eller spil død. Når klienterne kommer til behandling er det fordi de oplever at et gammelt overlevelsesprogram forhindrer dem i at leve det liv de ønsker.

Du lærer på dette modul alt om hvordan traumer skaber de underbevidste overlevelsesprogrammer, og du lærer hvordan såkaldte triggere kan aktivere og forstærke disse programmer i dagligdagen.

Udover Regression skal vi arbejde med at forløse traumer og fobier. Du lærer en relativ simpel, men alligevel avanceret og dybtgående metode, der sikrer at kienten er helt tryg mens der kan arbejdes på et dybt plan med både kendte og fortrængte traumer.

Modul 3. Fysiske symptomer. 3 dage

På modul 3 skal vi arbejde med fysiske symptomer.

Vi skal se på sammenhængen i teori og praksis mellem fysiske symptomer og følelsesmæssige traumer, samt hvordan vi gennem hypnose kan få indsigt i, bearbejde og forløse klientens fysiske symptomer.

Fysiske symptomer er den måde hvorpå din krop forsøger at gøre at få din opmærksomhed, og fortælle dig at der foregår en proces. Smerter kan f.eks. tolkes som kroppen der siger “tag hensyn til denne del, den er overbelastet eller under reparation”.

Herunder vil du lære om de to grundlæggende tilstande kroppen er i når der er symptomer – nemlig stress eller regeneration/genopbygning, samt om sammenhængen mellem disse tilstande og de bagvedliggende følelsesmæssige årsager.

Modul 4. Avanceret hypnoterapi. 3 dagePartsterapi, metaforer og hypnotisk historiefortælling som terapeutisk metode.

På dette modul skal vi arbejde med partsterapi som er en meget kraftfuld og avanceret terapeutisk metode, der ofte kun ses på master uddannelser indenfor hypnose.

Igennem Partsterapi får du det ekstra skarpe værktøj i kassen, der gør at du bedre kan gå helt i dybden med problemstillinger som andre hypnoterapeuter må opgive at arbejde med.

Vi skal også se på hvordan du gennem brugen af metaforer og historiefortælling kan arbejde udenom alle bevidste blokeringer og direkte ind i underbevidstheden. Det er en effektiv metode som den moderne hypnoses “fader” Milton Erickson mestrede til perfektion.

 

Eksamen & certificering. 2 dage

På eksamensweekenden gennemfører du dels den skriftlige eksamen, og dels en praktisk demonstration af en hypnose session.

Det foregår alt sammen i en rolig og hyggelig atmosfære – og gennem din træning mellem modulerne i uddannelsen, har du allerede på dette tidspunkt god øvelse i at gennemføre en komplet session.

I udgangspunktet udføres den praktiske demonstration på en af dine medstuderende på dagen, men du kan også aflevere en videooptagelse af din praktiske demonstration.

PRIS: 24.800 kr

Ved betaling af det samlede beløb ved tilmelding opnås 7 % rabat og prisen er da kr. 23.000

Ratebetaling: 5.000 kr i engangsbetaling ved tilmelding.

 

Derefter bare 12 månedlige rater á 1.650 kr.

Nul renter. Nul gebyrer.

Du kan desuden udskyde ratebetalingen i de måneder hvor der er undervisningsmoduler, sådan at du i de måneder kan bruge pengene på overnatning på kursusstedet. På den måde kan betalingen foregå over op til 16 måneder med 4 betalingsfrie måneder.

Ring på tlf 50181878hvis du har spørgsmål til, eller særlige ønsker/behov i forhold til, ratebetalingsordninger. Vi kan helt sikkert finde en ordning der passer til dine behov.

Mange vores kursister tilvælger overnatning i forbindelse med uddannelsen. Derved kan du fokusere 100 % på din læringsproces, og styrke dine sociale relationer både på det faglige og personlige plan, mens du er på uddannelse.

Certificeret hypnotisør og hypnotereapeut v/ Institut for Avanceret Hypnose og certificeret showhynotisør v/ Dansk Hypnose Akademi

Har du lyst til et par sjove timer med hypnose, hvor du vil se hvad man kan med hypnose, og hvor det er gæsterne der former showet, så er et show eller foredrag en mulighed.

Det vigtigste for mig er et lave et sobert, underholdende og overraskende show, hvor alle får slået sig på lårene af grin, og får et indblik i showhypnosens fantastiske verden.

Showhypnose og Scenehypnose er i virkeligheden et show hvor det er publikum der er stjernerne.

Der vil være en kort intro til alle, hvor hele publikum testes for modtagelighed overfor hypnose.

Derefter begynder det egentlige show, hvor “de udvalgte” kommer igennem flere spændende udfordringer, som alle absolut er seværdige for publikum.
Hele foredraget / showet er bygget op med humor, på en etisk og uhøjtidelig måde.

På dette grundkursus, lærer du hvordan du sikkert og effektivt, og på en behagelig og afslappende måde, bringer andre mennesker i hypnose.

Det får du:

 • Fysisk undervisning med teori og masser af praktiske demonstrationer, og praktisk træning omkring en række hypnotiske teknikker.
 • En grundig manual med trinvis beskrivelse af alle teknikker og metoder
 • Deltagerbevis
 • Kaffe, the, frugt og lidt sødt til eftermiddagskaffen
 • Mulighed for sparring og supervision over telefon af din efterfølgende træning med klienter.
 • Mulighed for adgang til vores online grundkursus til KUN kr. 500,- hvor du kan genopfriske alt du har lært, og hvor du også har adgang til vores Online selvhypnose kursus med bla. 10 mp 3 hypnoser
 • Adgang til Facebook gruppe hvor du kan udveksle erfaringer med andre kursister og færdiguddannede terapeuter.
 • Kurset er adgangsgivende til vores uddannelse til professionel Hypnose Terapeut.

PRIS: kr. 3.495,-

På kurset lærer du at bringe andre mennesker i hypnose. På hypnose fagsprog kaldes sådanne teknikker for induktioner og fordybere.

Velkommen til en hel dag hvor du både kan lære at gå i selvhypnose.

Det vil være en dag hvor vi går i dybden med hypnosens verden, den del som kan hjælpe os med at slippe vores begrænsninger, ændre vores opfattelse af smerter, følelser mv. Med selvhypnose kan vi ændre vores blokeringer og udfordringer.

på dagen med selvhypnose vil der både være teori og praksis.

Teori:
Hvad er hypnose – Hvordan kan det bruges – Hypnosens historie – Hvorfor får vi dårlige mønstre

Praksis:
Oplev hvordan tanker kan skabe handling – Oplev hvordan tanker kan ændre en følelse -Oplev at komme i hypnose – Lær selv at gå i hypnose – Lær at lave selvhypnose(indre forandring)
Lær at fjerne en følelse, eks. smerter på få minutter

Det er et aktiv kursus, og vil være dialog baseret og meget “velkommen til min stue” artigt, uformelt, sjovt, hyggeligt, og hvor DU vil være en del af det med dine erfaringer, historier og spørgsmål.

Pris: 1200
Niveau: Begynder
Hold: med maks 12 personer
Underviser: Bille Stålbo
Tidsrum kl. 09-16

Tilmelding:
Gå ind og book din plads allerede nu på holdet via

køge-hypnose.dk/booking

Se under event.

Du er tilmeldt ved betaling via mobilpay på 50181878 – Husk at tilmelding er bindende

Medbring yogamåtte hvis du ikke kan sidde længe på en stol, tykke strømper og evt. et tæppe/pude
Der vil være the/kaffe og frugt på dagen.

Der er kun 12 pladser, så først til mølle,- kurset bliver gennemført ved minimum 4 deltager

Hypnotisk bedøvelse og smertestillelse.

Under og med hypnose, og NLP kan man ændre på smerten – her og nu.

Det kan være svært at forstå hvis man har levet med kroniske smerter eller lign. over længere tid.

De mest almindelige anvendelser af hypnotisk bedøvelse i dag, er på operationer bla. i England og Belgien, som er meget længere fremme med hypnose og smertedækning end Danmark.
Flere steder rundt i verden er man begyndt at bruge hypnose i stedet for narkose ved specielt brystcancer operationer, bliver det brugt meget, samt bla. på hjernepatienter.

Grunden til at man bruger hypnose mere og mere er at det påvist at folk er mindre stresset og angst før operationen, og derfor vil operationen ofte have laver risici for komplikationer end normalt.
Grundet den manglende narkose ( Bedøvelse )  vil kroppen efterfølgende heale hurtigere, og man vil have kortere dage i sygesengen efterfølgende.   

Også kroniske smerter kan ændres – både midlertidigt og permanent.
Det bedste ved denne metode er at det ikke er hypnotisøren som gør noget, men det er dig selv som gør det.
Derfor kan du lære at reducere eller helt fjerne din smerte selv.

At hypnose er effektivt mod smerter, er veldokumenteret.
Effekten er individuel og afhænger af den samlede indsats, derfor skal man generelt se hypnosen som et værktøj i smerteværktøjskassen.

Det er vigtigt inden man bearbejder smerter at vide om det er akutte eller kroniske smerter, da smerter er kroppens alarmsystem om at noget er galt.
Ligeledes tager man smertestillende medicin vil det være nødvendigt at afstemme sammen med din læge, om en evt justering af medicinforbruget inden forløbet.

Du er velkommen til at bede din læge om at kontakte mig for yderlig info.

Dokumentation:

Belgien har pr 2017 opereret ikke mindre end 9000 patienter med hypnose.

www.bscah.com/news/detail/9000-patients-surgery-with-hypnosis

Hjerneoperation i Belgien

www.youtube.com/watch?v=e9AX9YbSwC0

Et hosptial i Frankrig bruger hypnose til smertedækning.

https://qz.com/1298753/a-french-hospital-used-hypnosis-to-block-pain-in-150-cancer-surgeries/

Operation under hypnose ( Youtube )

https://www.youtube.com/watch?v=QNf21qf9dHY

Pris: 875
Niveau: Begynder
Hold: med maks 12 personer
Underviser: Bille Stålbo

Tilmelding:
Du er tilmeldt ved betaling via mobilpay på 591950 , samt sende navn og dato til 50181878 – Husk at tilmelding er bindende

Der er kun 12 pladser, så først til mølle,- kurset bliver gennemført ved minimum 4 deltager.

Datoer

Søndag d. 1.Oktober – UDSOLGT

Søndag d. 5. November -Ledige Pladser

Søndag d. 3.December – Ledige pladser


Hold øje med Facebook, hvor tider og opdateringer vil blive postet under begivenheden.  


Showhypnose

Lær Smerte kontrol

Hypnose kan lindre kroniske smerter

Bliv smertefri med Køge hypnose